Welkom bij Ekomenu & onze link in bio

Gezond eten waar je blij van wordt.

Lekker en gezond eten is goed voor lichaam en geest, maar dit is niet altijd even makkelijk. Wij helpen jou met de maaltijden en producten die 100% aansluiten bij je eigen doelen, leefstijl en eetwensen. Gezond eten makkelijk gemaakt.

Dit mag je niet missen.

Bekijk de recepten van deze week

Gekaramelliseerde venkel met boterbonen

Vegan Friendly Label

Ekomenu heeft een aantrekkelijk aanbod voor veganisten - in haar producten en diensten - en daarom hebben zij het Vegan Friendly Label. Dit label wordt exclusief uitgegeven aan bedrijven waar veganisten zich welkom voelen. Dit betekent bijvoorbeeld dat veganistische opties makkelijk te herkennen zijn, maar ook dat er rekening gehouden houden wordt met de wensen en zijn de voedingswaarden geschikt voor veganisten.

Bekijk ons vegan menu

Biologische maaltijdbox Ekomenu

#hiring: Marketing of communicatie stagiair

#hiring! Wil jij stage lopen bij één van de duurzaamste bedrijven van Nederland? Wil jij je hart, ziel en passie stoppen in een product dat bijdraagt aan een betere wereld? Dan ben je mega-welkom bij Ekomenu. Wij zijn op zoek naar een stagiair marketing/communicatie met een scherp oog voor socials, content en campagnes en natuurlijk ook een goede smaak in voeding.

Je gaat samenwerken met de fenomenale Robin Verdier (trouwens oud-stagiair) en contentqueen Freya Zuidervaart, in een gezellig en hecht team in Amsterdam. Stuur een mailtje naar fzuidervaart@ekomenu.nl en laat weten welke skills jij wilt opdoen, dan gaan we kijken of we matchen.

PS: Stagiaires hebben de gewoonte om bij ons te blijven "hangen" (werken) als ze klaar zijn met hun stage. Dus wees voorbereid...:)

Hiernaast 3 geweldige stagiaires die op dit moment stage lopen!

#stage

Ons team

Biologische maaltijdbox Ekomenu

Doe mee aan de suikerchallenge

Doe je ook mee met de suikerchallenge van DiabetesFonds? De week is van 10 juni t/m 16 juni en je krijgt allerlei leuke tips! Als je je inschrijft via de link dan krijg je toegang tot de exclusieve online kick-off in de week voorafgaand aan de challenge.

Ik doe mee!

Doe mee aan de suikerchallenge van DiabetesFonds

Groen Voordeel voor onze abonnees

Ekomenu is koploper als het gaat om duurzame, gezonde en belachelijk smaakvolle keuzes.

Omdat we de gezonde keuze nog makkelijker willen maken krijgen onze abonnees vanaf heden extra voordeel (korting) omdat zij kiezen voor een positieve impact en een duurzamer leven met 100% biologische voeding. Want we garanderen: de betere keuze hoeft echt niet meer geld te kosten. 

*2/3 van onze abonnees geven aan dat ze aan het einde van maand niet meer uitgeven dan in de supermarkt. Ons doel is om iedereen dit grote voordeel te laten ervaren! En dat gaat ons lukken.  

Meer info Groen Voordeel

Foodprint en true price met groen voordeel Ekomenu

Ontvang gratis een pakket vol BIO boodschappen t.w.v. € 45,-

Wij worden verschrikkelijk blij van al het heerlijke eten dat onze biologische boeren voor ons produceren. Die uitzonderlijke smaak willen we met je delen. Bestel NU je eerste maaltijdbox en ontvang een pakket vol met gratis biologische boodschappen t.w.v. €45,- erbij.

Klik op onderstaande button en de tas wordt automatisch toegevoegd aan je bestelling.
* Geldt niet in combinatie met andere kortingen.

Ik wil meer weten

Ekomenu proef het verschil

Het nieuws achter en van Ekomenu.

Lees hier alles!

NIEUW: ‘de vers volgorde’ 

Het persoonlijke weekmenu van Ekomenu wordt vanaf nu in de lekkerste smaakvolgorde gezet. Dat is handiger plannen én lekkerder eten!

Recepten zijn onze basis, het DNA van onze maaltijden. We selecteren kakelverse ingrediënten, sturen die naar de klant zodat hij/zij de recepten kan klaarmaken en opsmikkelen. Sommige ingrediënten zijn delicaat. We willen graag dat onze klanten deze bijzondere ingrediënten op hun hoogtepunt eet en daarom hebben onze programmeurs een handige oplossing bedacht: de vers volgorde.

Elk ingrediënt heeft een eigen verscode gekregen, óók de groenten die een lange THT hebben. Soms is de versheidscode zelfs korter dan de officiële THT, want veel lekkerder om eerder te eten. We rekenen dus met het optimale eetmoment.

Als klant ontvang jij een overzicht van je bestelde recepten in de juiste volgorde van opeten. Dat is handiger plannen en lekkerder eten! 

Bekijk de recepten

Zomerse ratatouille

Nieuw: het true price voordeel bij alle maaltijden

Vanaf januari 2024 introduceert Ekomenu als allereerste (wereldwijd!) het True Price voordeel bij alle maaltijden en recepten, in vergelijking met de gemiddelde supermarkt maaltijd. Op deze manier krijgen onze klanten inzicht in de werkelijke kosten van een maaltijd. Zodat zij zelf duurzame en gezonde keuzes kunnen maken.

Lees hier alles over

no alt or title set in CMS

Deze week cadeau bij onze maaltijdbox

Fijne zaadjes van - uiteraard - biologische afkomst van John en Co.

Het voorjaar is een prachtig seizoen met ontluikende natuur, knopjes aan bomen en krioelende diertjes. Het blijft bijzonder hoeveel invloed zon, licht, lucht en een levendige bodem hebben op alles in ons & onze omgeving. Laten we daar volop van genieten en ons leven vullen met zoveel mogelijk biodiversiteit, te beginnen met de tuin, balkon of plantenpot. 

Start nu met bestellen

Kiemplantje

Gezonder en goedkoper dan je denkt

Aan het eind van de maand ben je met Ekomenu gegarandeerd goedkoper uit. En je bespaart ook nog op je gezondheid.

Onbetwist is de gezonde factor: geen pakjes, zakjes of troep, maar wel lekker veel groente en vezels. Zó lekker, je lichaam wordt daar direct blij van.

Lees hier de 9 redenen

no alt or title set in CMS

Ekomenu zoekt een nieuwe collega!

Een gezonde toekomst klinkt heel veel mensen als muziek in de oren. Want steeds meer mensen weten Ekomenu te vinden voor haar maaltijdbox, BioWebwinkel of programma's. Daarom zijn we per direct op zoek naar versterking! Word jij onze nieuwe collega?

Lees snel de vacature

no alt or title set in CMS

Nieuw: Bestel direct al jouw boodschappen!

Sleuren met boodschappen en supermarktstress is verleden tijd! Bestel snel in onze spiksplinternieuwe BioWebwinkel. Hij is gevuld met kneiterverse producten en het beste en lekkerste dat onze makers en telers kunnen bedenken.

Ervaar het gemak, relax en proef het verschil. Dat is niet te missen.

Bekijk nu de BioWebwinkel

BioWebwinkel Ekomenu

Ekomenu gaat de strijd aan tegen glyfosaat

Met het Nationale Piskijker programma

Ekomenu heeft zich aangesloten bij de Robin Food Coalition. Een beweging voor consumenten, boeren en bedrijven die geen gerotzooi meer willen met hun eten. We willen een duurzamere toekomst waarbij biologisch de norm wordt.

Klik op de link en meld je aan voor een gratis urinetest, waarmee je kunt zien hoeveel glyfosaat er in jouw lichaam zit. Want dat wil je toch echt niet!

Lees nu hier alles over!

no alt or title set in CMS

Volg ons op social media