KOOLHYDRAATBEWUST De portabella is overgekomen vanuit Amerika, maar de naam doet Italiaans aan. Door speciale teeltwijze is deze paddenstoel uitgegroeid tot een reuze kastanjechampignon. In Amerika is deze paddenstoel erg populair voor op de barbecue, wij eten hem vaker gevuld. Ook zeer geschikt als je een dagje vegetarisch wilt eten! Onze biologische portabella's worden geleverd door 't Paddestoelenrijk in Rossum.
Bereiding (60 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 170ºC.
- Veeg de portabella's schoon en snijd in dunne plakjes. Leg de portabella plakjes op een bakpapiertje en smeer er olie overheen. Breng ze op smaak met zout en peper.
- Bak de portabella's voor 45-60 minuten totdat ze krokant zijn. Draai ze halverwege om.
TIP
Ook lekker met kruiden zoals cayenne.Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 4 st PortabellaHerkomst: 't Paddestoelenrijk
- 2 el Olie
- snufje Zout en peper
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -40%
Vitaliteit
CO2eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Koolhydraatbewust
Voedingswaarden
Per portieEnergie84 kcal
Koolhydraten3 g
Vet8 g
Verzadigd vet1 g
Eiwit2 g
Vezels1 g
Allergenen informatie
Vergelijkbare recepten
566 kcal
250 g groente
Ketogeen, Afvallen, Koolhydraatbewust
554 kcal
300 g groente
Koolhydraatbewust, Afvallen
530 kcal
300 g groente
Koolhydraatbewust, Ketogeen
525 kcal
275 g groente
Ketogeen, Koolhydraatbewust
626 kcal
270 g groente
Ketogeen, Koolhydraatbewust