Changing food behaviour!

Help jij ons mee?

Wij geloven dat ieder mens anders is en dat iedereen recht heeft op een gezonde leefstijl en toegang tot een duurzaam voedselsysteem. Toch heeft 50% van de mensen moeite met het maken van gezonde voedselkeuzes. Ekomenu realiseert impact op de gezondheid van mens en milieu. Het is onze ambitie om verborgen gezondheids- en milieukosten, die het gevolg zijn van ons eetpatroon, te halveren. En dat lukt.

Laten we samenwerken voor een duurzamere toekomst. Team up met Ekomenu

no alt or title set in CMS
arrow-down

Ekomenu als jouw duurzame partner

Door mensen in een gezonde routine te brengen met het Ekomenu food coaching programma, met of zonder foodboxen. Goed aansluitend bij de wensen en activiteiten van bijvoorbeeld bedrijven of health professionals. Ontwikkeld samen met TNO, Zilveren Kruis en Diabetes fonds. Wil je promotioneel met ons samenwerken met een gezonde maaltijdbox-actie als kennismaking? Ook dat kan. Met bewezen resultaat.

Meer over Ekomenu

Hoe kun je met ons samenwerken?

Changing food behaviour! Wij gaan voor een gezonder individu en een duurzame voedselketen. Geloof jij ook in onze missie? Wij vinden een passende oplossing voor iedereen. Laten we samenwerken voor een duurzamere toekomst. We hebben verschillende mogelijkheden:

Gezonde werknemers met Ekomenu

Gezonde medewerkers zitten lekkerder in hun vel, hebben meer plezier in hun werk en melden zich minder vaak ziek. Wij bieden je de mogelijkheid om je collega's een gezonde boost te geven met heerlijke gerechten aan huis bezorgd. De Ekomenu maaltijdboxen zitten vol met lekkere en makkelijke gerechten die elke week variëren, maar altijd barsten van de groenten, vezels en antioxidanten. Of doet jouw team mee aan één van onze food coaching programma’s? Wij bieden online begeleiding met onze coaches, leuke challenges en heerlijke weekmenu’s. Lekker gezond én duurzaam.

Ontdek wat we voor jou kunnen doen

biologische curry ekomenu

Ekomenu voor Health professionals

Ben jij een diëtist, voedingsadviseur, sport- of leefstijlcoach? Wij helpen je graag om cliënten op een leuke en makkelijke manier in een gezonde eetroutine te krijgen. Sluit je bij ons aan en bied jouw cliënten leefstijlmenu’s op maat. Passend bij persoonlijke wensen, het seizoen en de portemonnee. Aan het eind van de maand gegarandeerd niet duurder dan eten via de supermarkt. Samen zorgen we ervoor dat iedereen lekker gezond gaat eten én dit ook echt volhoudt op de lange termijn.

Neem contact met ons op

Gekaramelliseerde venkel met boterbonen

Doe mee met ons affiliateprogramma

Heb jij een website, blog of social-media-account? Dan kun je onze lekkere, gezonde menu’s en duurzame maaltijdbox delen met jouw publiek. Zodat we samen nog meer mensen in een een gezonde eetroutine helpen en je hier zelf ook nog iets aan verdient. Via ons Affiliate account bij Adtraction houden we bij hoeveel mensen jij al in een gezonde routine hebt geholpen. Met onderstaande sign-up link kun je jezelf direct inschrijven als partner van Ekomenu. Heb je nog vragen? We horen graag van je via e-mail.


'We werken al een flink aantal jaren samen met Ekomenu, eerst via het eigen programma en nu via Adtraction. Ekomenu heeft een goed lopend programma en het is snel en makkelijk schakelen. Ekomenu is voor ons één van de beste samenwerkingen die we hebben, juist ook vanwege waar deze maaltijdbox voor staat. Een mooie koploper in dit segment.

Jan Willem van Tilburg - Foodboxen.nl'

Ik word affiliate partner

Biologische visfilet all'acqua pazza

Influencer

Gebruik je jouw stem om zo veel mogelijk mensen te inspireren tot een gezonde en duurzame leefstijl? Dan werken wij graag met je samen om dit nog leuker en makkelijker te maken. Probeer nu zelf de menu’s van onze gepersonaliseerde maaltijdbox en deel jouw ervaring. Wil jij mensen helpen om meer plantaardig, koolhydraatarm of glutenvrij te eten? Of is het jouw doel om meer bewustzijn te creëren over de impact van onze voedselkeuzes op het milieu? Samen gaan we de uitdaging aan!

Ik doe mee

Biologische rode linzen dahl

Volgens de visie van Ekomenu met focus op pure producten, plantaardige voeding en lekker veel groenten

[object Object]

Benieuwd wat Ekomenu nog meer te bieden heeft?

  • Meer dan 3000 gezonde seizoensrecepten via api koppeling op ETNA (Environment, True cost & Nutrition Assessment)
    Volgens de visie van Ekomenu met focus op pure producten, plantaardige voeding en lekker veel groenten

  • Gepersonaliseerde weekmenu’s via recepten-nieuwsbrief
    Afgestemd op leefstijl, gezondheid, motivatie en smaakvoorkeuren

  • Online Food Coaching via interactieve Webinars
    Ons enthousiaste team van ervaren food coaches verzorgd persoonlijke begeleiding en groepssessies voor jou of je hele team

Dit zijn de voordelen van biologisch eten

Biologisch eten en biologisch boeren wordt belangrijker. Het is de oplossing in de strijd tegen klimaatverandering en voor een gezondere leefomgeving.

Gelukkig maar, want biologische producten worden geproduceerd door boeren en telers die ervoor kiezen om de natuur zoveel mogelijk zijn werk te laten doen.

Daarbij is er stijgende aandacht van consumenten en de overheid voor de voordelen van biologisch. In dit artikel zetten wij die voordelen heel makkelijk nog eens op een rijtje.

Ga naar het artikel

de waog

De missie van Ekomenu

[object Object]

Jack, founder en directeur

Changing food behaviour voor een betere voedselketen

[object Object]

Sophie, foodcoach en programma's

Op een makkelijke manier, gezonder en lekkerder eten

[object Object]

Joep, biologische tuinder

Ekomenu is dé ambassadeur voor bio

next slide
previous slide

Een duurzame toekomst

Ekomenu is nummer 1 in Food for Health. We zijn een gecertificeerd B-corp bedrijf en scoren hoog op UN Sustainable Development Goals (met name 3, 12 en 15). Ekomenu is Eco, biologisch en IFS gecertificeerd. Als food for health organisatie is Ekomenu tevens geregistreerd zorgaanbieder.

Bekijk onze keurmerken

Wil je weten wat Ekomenu nog meer voor jou of je organisatie kan betekenen?

Neem contact op via onderstaande button en laat je bericht achter.

Contact