Zuurkoolroerbak met gebakken aardappelblokjes x
Nog geen reviews
0 g groente
Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 500 g Zuurkool Herkomst: Kramer
- 1 st Rode paprika Herkomst: Frank de Koning
- 200 g Runderreepjes Herkomst: Future Food Group
- 10 g Peterselie Herkomst: Herbio
- 100 ml Crème fraîche Herkomst: Weerribben Zuivel
- 3 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
- 0.5 tl Paprikapoeder
- 0.5 tl Citroen-kerriepoeder
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Was de rode paprika, haal de zaadlijsten eruit en snijd in kleine blokjes.
- Laat de zuurkool goed uitlekken.
- Was ondertussen de peterselie, laat uitlekken en hak grof.
- Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en bak de aardappelblokjes met het paprikapoeder en kerriepoeder in 10 minuten en bruin.
- Verhit ondertussen een wok met de helft van de olijfolie en bak de paprikablokjes 4 minuten. Voeg de runderreepjes toe en bak 2 minuten op hoog vuur mee.
- Voeg de zuurkool, de crème fraîche en de bladpeterselie toe aan de gebakken runderreepjes. Verwarm goed door en breng op smaak met zout en peper.
TIP
Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -100%
Vitaliteit
CO2 eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Voedingswaarden
Per portieAllergenen informatie


