Zelfgemaakte granola

Zelfgemaakte granola met sojayoghurt en perzik

| 537 kcal
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
9 maanden, Vegetarisch, Vegan, Gezin, Seizoen, Lekker snel, Variatie, Lactosevrij
Noten
Tarwe
Gluten

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 10 g KokosraspHerkomst: Horizon
  • 50 g PecannotenHerkomst: Horizon
  • 100 g HavermoutHerkomst: meesters van de halm
  • 2 el AhornsiroopHerkomst: Horizon
  • 200 g Soja yoghurtHerkomst: Sojade
  • 1 st Perzik

Zelf toevoegen

  • 1 el Kaneelpoeder
  • snufje Zout
  • 2 el Olijfolie

Meet hoe goed je eet

vita-scoreVitaliteit93 Punten
co2-reduction-scoreCO2eq250 g
water-reduction-scoreWater10,9 l

Voorbereiding (20 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Hak de pecannoten grof. Meng de havermout, olijfolie, ahornsiroop, noten, kokosrasp en kaneelpoeder in een kom met een snuf zout.
  3. Leg alles in een ovenschaal en bak 15 minuten in de voorverwarmde oven. Hussel halverwege even door elkaar. Haal de granola uit de oven als deze goudbruin van kleur is.
  4. Was of schil de perzik en snijd klein. Doe de soja yoghurt in een kommetje en leg daarop de granola en perzik.
TIPGebruik havervlokken, quinoa, verschillende zaden en noten en gedroogd fruit. Ook lekker met koek en speculaas kruiden.

II

Je eigen granola smaakt altijd het best! Deze granola heeft een heerlijke oven geroosterde smaak. Mix en match met je favoriete ingrediënten om deze helemaal je eigen te maken. Wij combineren de granola met perzik en kokos yoghurt, maar varieer zoveel je wilt.

Voedingswaarden

(Per portie)
Energie537 kcal
Koolhydraten47 g
Suiker10 g
Vet30 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit14 g
Vezels7 g
Zout0.2 g
nutriscore-A

Allergenen informatie

Noten
Tarwe
Gluten