De biologische yoghurt van Weerribben Zuivel is échte boerderijzuivel. De melk komt van koeien die rustig kunnen grazen in het Nationaal Park Weerribben Wieden. De melk wordt direct verwerkt in het naastgelegen zuivelfabriekje van Weeribben. Dat levert yoghurt op met een heerlijk milde en frisse smaak.
Bereiding (25 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Was of schil de peer en snijd in kwarten. Verwijder het klokhuis en snijd in partjes. Meng de peer met een beetje honing en breng op smaak met kaneelpoeder. Hak de walnoten grof.
- Leg de peer en de walnoten in een ovenschaal en bak 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Serveer de yoghurt met de warme peer en walnoten.
TIP
Je kunt de peer ook bruin bakken in een bakpan.Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 1 st PeerHerkomst: Terlinden
- 25 g WalnotenHerkomst: Your Organic Nature
- 200 ml YoghurtHerkomst: Weerribben Zuivel
- 2 tl kaneelpoeder
- 1 st Honing
Meet hoe goed je eet
True price -15%
Groente -100%
Vitaliteit+ 50%
CO2eq -31%
Water -54%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Koolhydraatbewust, Variatie, Vegetarisch, Glutenvrij, Eiwitrijk, 9 maanden, Seizoen, Afvallen, Gezin
Voedingswaarden
Per portieEnergie175 kcal
Koolhydraten19 g
Suiker15 g
Vet9 g
Verzadigd vet1 g
Eiwit3 g
Vezels3 g
Zout0.1 g
Allergenen informatie
Melk
Lactose
Vergelijkbare recepten
566 kcal
250 g groente
Ketogeen, Afvallen, Koolhydraatbewust
554 kcal
300 g groente
Koolhydraatbewust, Afvallen
530 kcal
300 g groente
Koolhydraatbewust, Ketogeen
525 kcal
275 g groente
Ketogeen, Koolhydraatbewust
626 kcal
270 g groente
Ketogeen, Koolhydraatbewust