Wraps met veggie vissticks

Wraps met veggie vissticks en saus

| 614 kcal
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
Lekker snel, Vegan, Lactosevrij, Vegetarisch
Gluten
Sojabonen
Tarwe
Peulvruchten

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 4 st Tortilla wraps
  • 125 ml Soja yoghurtHerkomst: Provamel
  • 2 st Rode uiHerkomst: Greenorganics
  • 2 el Groene kruidenHerkomst: Het blauwe huis
  • 180 g Veggie vissticksHerkomst: prolaterre
  • 1 st SlaHerkomst: Heerlijke Oogst
  • 2 st RomatomaatHerkomst: Lukassen

Zelf toevoegen

  • 1 el Bakolie
  • 1 el Citroensap
  • snufje Zout en peper

Meet hoe goed je eet

vita-scoreVitaliteit68 Punten
co2-reduction-scoreCO2eq2.520 g
water-reduction-scoreWater57,7 l

Voorbereiding (20 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Pel de ui en snijd in halve ringen. Verwarm olie in een bakpan en fruit de ui 10 minuten. Doe na 10 minuten de veggie vissticks erbij en bak 3 minuten per kant.
  2. Was de sla, laat goed uitlekken en snijd klein. Was de tomaat en snijd in plakjes.
  3. Verwarm de tortilla wraps kort in een droge bakpan.
  4. Meng de (plantaardige) yoghurt met de groene kruiden en citroensap.
  5. Besmeer de wraps met de tzatziki saus en beleg met de sla, tomatenplakjes, veggie vissticks en ui. Serveer de overgebleven sla, tomaat en tzatziki ernaast.
TIPOok heel erg lekker met wat geraspte wortels.

II

Deze wraps zijn gevuld met veggie vissticks. Deze vega(n) variant van de visstick is qua smaak en voedingswaarden een ideale visvervanger. Wij bakken de veggie vissticks in de pan, maar je kunt ze ook prima in de oven bereiden. De tzatziki saus geeft dit gerecht een Grieks tintje. Samen met de frisse groenten is dit een heerlijke en snelle maaltijd.

Voedingswaarden

(Per portie)
Energie614 kcal
Koolhydraten61 g
Suiker12 g
Vet29 g
Verzadigd vet4 g
Eiwit20 g
Vezels11 g
Zout2.4 g
nutriscore-A

Allergenen informatie

Gluten
Sojabonen
Tarwe
Peulvruchten