Pel de ui en snijd in halve ringen. Verwarm olie in een bakpan en fruit de ui 10 minuten. Doe na 10 minuten de veggie vissticks erbij en bak 3 minuten per kant.
Was de sla, laat goed uitlekken en snijd klein. Was de tomaat en snijd in plakjes.
Verwarm de tortilla wraps kort in een droge bakpan.
Meng de (plantaardige) yoghurt met de groene kruiden en citroensap.
Besmeer de wraps met de tzatziki saus en beleg met de sla, tomatenplakjes, veggie vissticks en ui. Serveer de overgebleven sla, tomaat en tzatziki ernaast.
TIPOok heel erg lekker met wat geraspte wortels.
II
Deze wraps zijn gevuld met veggie vissticks. Deze vega(n) variant van de visstick is qua smaak en voedingswaarden een ideale visvervanger. Wij bakken de veggie vissticks in de pan, maar je kunt ze ook prima in de oven bereiden. De tzatziki saus geeft dit gerecht een Grieks tintje. Samen met de frisse groenten is dit een heerlijke en snelle maaltijd.