Pel de knoflook. Schil of was de wortels en rasp grof. Verwijder het buitenste blad van de witte kool. Snijd de kool in vieren, verwijder de harde kern en snijd in dunne reepjes.
Bak het gehakt in een droge bakpan rul.
Voeg de wortel en fijngesneden kool toe, roerbak kort mee en temper het vuur. Breng op smaak met paprika- en kerriepoeder, zout en peper en laat afgedekt garen op een middelhoog vuur. Pers de knoflook erbovenuit.
Verwarm de tortilla’s in een droge bakpan. Leg ze op een bord en vul met het groente-gehaktmengsel. Bestrooi met de kaas en vouw dicht.
TIPOok erg lekker met geraspte kaas.
II
Mmm, tortilla wraps op het menu! We vullen de wraps onder andere met witte kool en kalfsgehakt. Witte kool is stevig, rond en heeft gesloten bladeren. Witte kool wordt gebruikt om zuurkool van te maken maar is zelf ook heel smakelijk om te eten. Bovendien is witte kool erg makkelijk klaar te maken en kan er vanwege de neutrale smaak eindeloos mee gevarieerd worden. Onze witte kool wordt geleverd door 'De Lepelaar'.