Wolkenbroodje met gebakken champignons en hummus ! Weinig koolhydraten

323 kcal
125 g groente

KOOLHYDRAATBEWUST Wolkenbroodjes zijn een slank en koolhydraatarm alternatief voor een boterham. Ze zijn heel luchtig en vrij neutraal van smaak dus je kunt ze net als een boterham beleggen met van alles en nog wat.

Wolkenbroodje met gebakken champignons en hummus

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 100 g Veldsla Herkomst: Biogarden
  • 150 g Kastanjechampignons Herkomst: Paddenstoelenrijk
  • 60 g Hummus Herkomst: Florentin
Zelf toevoegen
  • 4 st Wolkenbroodje
  • 1 el Olie
  • snufje Zout en peper

Bereiding (10 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Maak zelf je eigen wolkenbroodjes op basis van ei en roomkaas (zie recept: Koolhydraatarme wolkenbroodjes).
  2. Was de veldsla. Veeg de kastanjechampignons schoon en snijd in dunne plakjes. Verwarm olie in een bakpan en bak de kastanjechampignons circa 3 minuten op een hoog vuur. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Besmeer de wolkenbroodjes met hummus en beleg met veldsla en en de gebakken champignons.
TIP
Ook lekker met ander beleg, zoals pindakaas.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -41%
vegetablecounter
Groente -1%
vita-score
Vitaliteit + 47%
co2-reduction-score
CO2 eq -83%
water-reduction-score
Water -86%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Koolhydraatbewust

Voedingswaarden

Per portie
Energie323 kcal
Koolhydraten5 g
Suiker1 g
Vet28 g
Verzadigd vet9 g
Eiwit13 g
Vezels4 g
Zout0.9 g
Allergenen informatie
Lactose
Ei
Melk
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten