50 g Groene olijven met Italiaanse kruidenHerkomst: Marqt
10 g KappertjesHerkomst: La Bio Idea
80 g Tonijn in olieHerkomst: Fish4Ever
75 g Varkensfricandeau
0.25 st Citroen, sapHerkomst: Campisi
25 g RucolaHerkomst: green specialties
Zelf toevoegen
0.5 el Tomatenketchup
1 el Mayonaise
Meet hoe goed je eet
Groente35 g
CO2eq1.505 g
Water239 l
Voorbereiding (15 min)
Klik regel om deze af te strepen
Leg het vlees uitgespreid op een groot plat bord.
Pureer de tonijn met mayonaise, ketchup en citroensap helemaal glad. Verdeel de tonijnsaus over het vlees.
Garneer met de kappertjes, rucola, olijven en in vieren gesneden tomaatjes.
TIPHet is ook heel lekker om 2 kleine ansjovisjes mee te pureren door de saus.
II
24Kitchen en Ekomenu vieren feest! Kook ook mee met de speciale jubileum uitzendingen van 24Kitchen in De Grootste Kookclub van Nederland. Kook samen met de chef en heel veel andere fans van 24Kitchen en verras je dierbaren met deze vitello tonnato. In plaats van kalfsvlees (vitello) gebruiken wij dungesneden varkensfricandeau. Dit is zo'n typisch Italiaans voorgerecht: super makkelijk om te maken en mamma mia, zó lekker! Lekker gekookt? Deel je foto via instagram, tag @Ekomenu en gebruik de #ikkookmee