Vitello Tonnato

Vitello Tonnato met kappertjes

| 231 kcal
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
Gezin, Glutenvrij, Variatie, Lactosevrij
Mosterd
Vis
Varken
Ei

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 50 g Cherry tomatenHerkomst: Solid
  • 50 g Groene olijven met Italiaanse kruidenHerkomst: Marqt
  • 10 g KappertjesHerkomst: La Bio Idea
  • 80 g Tonijn in olieHerkomst: Fish4Ever
  • 75 g Varkensfricandeau
  • 0.25 st Citroen, sapHerkomst: Campisi
  • 25 g RucolaHerkomst: green specialties

Zelf toevoegen

  • 0.5 el Tomatenketchup
  • 1 el Mayonaise

Meet hoe goed je eet

vegetablecounterGroente35 g
co2-reduction-scoreCO2eq1.505 g
water-reduction-scoreWater239 l

Voorbereiding (15 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Leg het vlees uitgespreid op een groot plat bord.
  2. Pureer de tonijn met mayonaise, ketchup en citroensap helemaal glad. Verdeel de tonijnsaus over het vlees.
  3. Garneer met de kappertjes, rucola, olijven en in vieren gesneden tomaatjes.
TIPHet is ook heel lekker om 2 kleine ansjovisjes mee te pureren door de saus.

II

24Kitchen en Ekomenu vieren feest! Kook ook mee met de speciale jubileum uitzendingen van 24Kitchen in De Grootste Kookclub van Nederland. Kook samen met de chef en heel veel andere fans van 24Kitchen en verras je dierbaren met deze vitello tonnato. In plaats van kalfsvlees (vitello) gebruiken wij dungesneden varkensfricandeau. Dit is zo'n typisch Italiaans voorgerecht: super makkelijk om te maken en mamma mia, zó lekker! Lekker gekookt? Deel je foto via instagram, tag @Ekomenu en gebruik de #ikkookmee

Voedingswaarden

(Per portie)
Energie231 kcal
Koolhydraten3 g
Suiker3 g
Vet15 g
Verzadigd vet2 g
Eiwit19 g
Vezels2 g
Zout2.4 g
nutriscore-A

Allergenen informatie

Mosterd
Vis
Varken
Ei