Vitello Tonnato met kappertjes
Nog geen reviews
231 kcal
35 g groente
24Kitchen en Ekomenu vieren feest! Kook ook mee met de speciale jubileum uitzendingen van 24Kitchen in De Grootste Kookclub van Nederland. Kook samen met de chef en heel veel andere fans van 24Kitchen en verras je dierbaren met deze vitello tonnato. In plaats van kalfsvlees (vitello) gebruiken wij dungesneden varkensfricandeau. Dit is zo'n typisch Italiaans voorgerecht: super makkelijk om te maken en mamma mia, zó lekker! Lekker gekookt? Deel je foto via instagram, tag @Ekomenu en gebruik de #ikkookmee

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 75 g Varkensfricandeau
- 80 g Tonijn in olie Herkomst: Fish4Ever
- 0.25 st Citroen, sap Herkomst: Campisi
- 10 g Kappertjes Herkomst: La Bio Idea
- 25 g Rucola Herkomst: green specialties
- 50 g Groene olijven met Italiaanse kruiden Herkomst: Marqt
- 50 g Cherry tomaten Herkomst: Agrologica
- 1 el Mayonaise
- 0.5 el Tomatenketchup
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Leg het vlees uitgespreid op een groot plat bord.
- Pureer de tonijn met mayonaise, ketchup en citroensap helemaal glad. Verdeel de tonijnsaus over het vlees.
- Garneer met de kappertjes, rucola, olijven en in vieren gesneden tomaatjes.
TIP
Het is ook heel lekker om 2 kleine ansjovisjes mee te pureren door de saus. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price + 10%
Groente -72%
Vitaliteit + 1%
CO2 eq -11%
Water + 274%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Gezin, Glutenvrij, Variatie, Lactosevrij
Voedingswaarden
Per portieEnergie231 kcal
Koolhydraten3 g
Suiker3 g
Vet15 g
Verzadigd vet2 g
Eiwit19 g
Vezels2 g
Zout2.4 g
Allergenen informatie
Mosterd
Vis
Varken
Ei


