Snelle kaastortellini met paprikasaus

Snelle kaastortellini met paprikasaus zachte courgettestoof en oregano

| 612 kcal
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

3,0
Gemiddelde van {count} {count, plural, =0{reviews} one{review} other{reviews}}
Lekker snel, Vegetarisch, Gezin, 9 maanden, Variatie
Selderij
Lactose
Melk
Peulvruchten
Gluten
Tarwe
Ei
Paprika

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 2 st TomaatHerkomst: Lukassen
  • 200 g Verse tortellini kaas-tomatenHerkomst: Bioverde
  • 100 g Légumaise Herkomst: Ekomenu, Frank Fol
  • 1 st UiHerkomst: TVA Organics
  • 0.5 st Rode paprikaHerkomst: Frank de Koning
  • 1 st CourgetteHerkomst: Peeters

Zelf toevoegen

  • 2 el Olie
  • snufje Zout en peper

Meet hoe goed je eet

vegetablecounterGroente250 g
vita-scoreVitaliteit68 Punten
co2-reduction-scoreCO2eq843 g
water-reduction-scoreWater29,1 l

Voorbereiding (15 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Pel de ui en snijd in partjes. Was de tomaat, paprika en courgette en snijd klein.
  2. Verhit olie in een bakpan en fruit de ui 2 minuten. Bak de courgette, paprika en tomaat mee op een middelhoog vuur. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Breng intussen een pan met water en een snuf zout aan de kook voor de tortellini. Kook in 3-5 minuten gaar en giet vervolgens het water af.
  4. Schep vlak voor het serveren de Légumaise door de groenten en verwarm kort mee. Breng op smaak met zout en peper.
TIPHeb je toevallig kaas in huis? Dan is het lekker wat over de pasta te raspen.

II

In dit gerecht zit Légumaise: deze sauzen zijn klaar voor gebruik en multifunctioneel voor koude en warme toepassingen. Ideaal voor mensen die een supersnelle (gezonde) maaltijd willen bereiden, voor snackende kinderen en drukke ouders. De Légumaise is van nature een bron van vitamine C en rijk aan omega-3 vetzuren.

Voedingswaarden

(Per portie)
Energie612 kcal
Koolhydraten58 g
Suiker13 g
Vet34 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit14 g
Vezels8 g
Zout1.9 g
nutriscore-B

Allergenen informatie

Selderij
Lactose
Melk
Peulvruchten
Gluten
Tarwe
Ei
Paprika