80 g Spinazie en pijnboompittensausHerkomst: Allos
Zelf toevoegen
1 el Bakolie
snufje Zout en peper
Meet hoe goed je eet
Groente335 g
Vitaliteit81 Punten
CO2eq1.027 g
Water21,7 l
Voorbereiding (20 min)
Klik regel om deze af te strepen
Pel en snipper de ui en knoflook. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Was de cherrytomaatjes en halveer ze. Was de spinazie en laat goed uitlekken.
Verhit olie in een bakpan en bak daarin de ui, knoflook en champignons circa 5 minuten. Voeg de spinazie & pijnboompittensaus, cherrytomaatjes en de helft van de verse spinazie toe aan de pan en bak nog 2 minuten mee. Schenk eventueel een scheutje water (of pasta kookvocht toe). Breng op smaak met zout en peper.
Breng intussen een ruime pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de ravioli in 3 minuten gaar en giet het water af.
Serveer de verse ravioli met de spinazie & pijnboompittensaus.
TIPOok lekker met Parmezaanse kaas.
II
Vandaag op het menu: verse ravioli. De pastasaus die we gebruiken, is van 'Farm Vegetables'. Een heerlijke groentemix, met maar liefst 64% biologische groente, die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Bijvoorbeeld in een wrap, of als dip bij rauwkost en dus ook als pastasaus. De spinazie en pijnboompitten variant is een echte smaakmaker in dit pastagerecht.