Thaise currysoep ds

0 g groente

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 200 g kipgehakt Herkomst: huis ter mee
  • 200 g Wortel Herkomst: De Eerste
  • 200 ml Kokosmelk Herkomst: Amaizin
  • 0.5 st Chinese kool Herkomst: Peeters
  • 1 st Knoflookteen
Zelf toevoegen
  • 0.5 tl Kurkumapoeder
  • 0.5 tl Komijn
  • tl Chilipeper
  • snufje Zout en peper
  • 25 g Paneermeel

Bereiding (30 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Pel de knoflook en hak fijn.
  2. Verwarm een soeppan met de olijfolie. Fruit de knoflook 1 minuut, voeg de kurkuma en komijn toe en fruit 1 minuut mee. Doe de kokosmelk en dezelfde hoeveelheid water erbij.
  3. Snijd de wortelen in kleine blokjes.
  4. Voeg de wortel toe en laat 5 minuten mee pruttelen.
  5. Maak ondertussen de gehaktballetjes: meng het gehakt met zout, peper en paneermeel en voeg ze toe aan de soep.
  6. Voeg vervolgens de mie toe aan de soep. Kook de soep door tot de mie en de gehaktballetjes gaar zijn
TIP
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit
co2-reduction-score
CO2 eq
water-reduction-score
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd

Voedingswaarden

Per portie
Allergenen informatie

Vergelijkbare recepten