Gemiddelde van {count} {count, plural, =0{reviews} one{review} other{reviews}}
Gezin, Specials, Afvallen, Variatie, Lactosevrij
SchaaldierenTarweGluten
Biologische ingrediënten
1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
0.5 st CitroenHerkomst: Campisi
2 st UiHerkomst: TVA Organics
2 st KnoflookteenHerkomst: Proaco
200 g Volkoren spaghettiHerkomst: Van der Moolen Food group
5 g Verse basilicumHerkomst: Forc
100 g GarnalenHerkomst: Fish & more
500 g TomatenHerkomst: Frank de Koning
Zelf toevoegen
2 el Olijfolie
snufje Zout en (cayenne)peper
Meet hoe goed je eet
Groente300 g
Vitaliteit87 Punten
CO2eq1.551 g
Water15,1 l
Voorbereiding (30 min)
Klik regel om deze af te strepen
Pel en snipper de ui en knoflook. Verhit olie in een bakpan en fruit de ui en knoflook op een laag vuur.
Was de tomaten en snijd klein. Voeg de tomaten toe aan de pan en bak 15 minuten mee. Snijd de basilicum klein en voeg de helft toe aan de pan. Breng op smaak met zout en cayennepeper.
Breng intussen een pan met gezouten water aan de kook en kook de spaghetti circa 8 minuten. Giet het water af en besprenkel de pasta met olijfolie.
Verwarm de garnalen kort mee in de tomatensaus en besprenkel met citroensap.
Serveer de pasta met een flinke schep tomatensaus met garnalen.
TIPOok heel erg lekker met pittige peper olie.
II
Onze biologische garnalen worden gekweekt langs de noordwestkust van Madagaskar, in harmonie met de natuur en kustecosystemen. Ze staan bekend om hun diep roodoranje kleur, geassocieerd met een stevige, knapperige textuur en een zoete, licht nootachtige smaak. Ze worden gekweekt onder strikte biologische normen van de EU. In samenwerking met Frank Fol de Groentekok®