Breng water aan de kook en kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze daarna schrikken onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd in de lengte doormidden. Schil intussen de gember en rasp fijn. Pel de knoflook en snijd klein. Maak een marinade van de geraspte gember, knoflook en olie. Leg de eieren hierin.
Pel en snipper de ui. Was de aubergine en snijd in kleine blokjes. Verhit bakolie in een ruime braadpan of soeppan en fruit de ui. Voeg vervolgens de aubergine toe en bak circa 5 minuten. Was de spinazie en bak 1 minuut mee. Bewaar wat spinazie om het gerecht mee te garneren.
Spoel de mais in een zeef af onder de kraan en voeg toe aan de pan.
Voeg het water en groentebouillontablet toe en breng aan de kook. Doe de soya bean noodles erbij en kook in 6-7 minuten gaar.
Garneer de soya been noodles soep met de gemarineerde eieren.
TIPOok erg lekker met verschillende toppings, zoals paddenstoelen, bosui, kiemen, tofu en sesamzaadjes.
II
Noodles ken je misschien eigenlijk alleen van tarwe, maar Amaizin maakt ze op basis van soja. Door het hoge volwaardige eiwitgehalte is het daarom niet nodig om extra eiwitten, zoals vlees, aan je maaltijd toe te voegen. Let op: haal de aubergine uit de zak en bewaar op een donkere plek.