Verwarm de oven voor op 220 °C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Pel en snipper de ui. Was de tomaat en courgette en snijd klein. Spoel de maïs in een zeef onder de kraan en laat goed uitlekken.
Besmeer de tortilla's losjes met de Légumaise, bestrooi met wat geraspte kaas en beleg met de kleingesneden groenten. Doe dit bijvoorbeeld in cirkels of laat je creativiteit er lekker op los! Bestrooi met de rest van de geraspte kaas en breng op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper.
Bak de regenboog tortilla's circa 10 minuten in de hete oven.
TIPJe kunt de courgette ook eerst grillen of bakken en dan de tortilla ermee beleggen. Heb je nog groenten over? Roerbak de groenten met een beetje olie en serveer in een schaaltje ernaast.
II
Eat the rainbow! Vandaag eten we een tortilla met de kleuren van de regenboog. Hoe kleurrijker je maaltijd is, des te meer variatie in gezonde voedingsstoffen. En daarnaast ziet het er ook nog eens super feestelijk uit. We gebruiken vandaag een heerlijke Légumaise in plaats van een tomatenpuree. De Légumaise is een lekkere en hele gezonde groentesaus, rijk aan omega-3 vetzuren. Uiteraard 100% biologisch, zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers.