Ravioli met ricottavulling en champignon truffelsaus
4,0
592 kcal
220 g groente
Vandaag een heerlijke ravioli op het menu met een champignon truffelsaus. De champignon truffel Légumaise is een lekkere en gezonde groentesaus ontwikkeld door Frank Fol, The Vegetables Chef®. Als culinaire trendsetter weet hij als geen ander hoe met smaak te overtuigen in een gezonde levensstijl. Deze heerlijke saus is vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers. Daarnaast zit de Légumaise boordevol groenten en is deze rijk aan omega-3 vetzuren

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 1 st Rode ui Herkomst: TVA Organics
- 2 st Knoflookteen Herkomst: Irjimpa SL Demeter
- 1 st Prei Herkomst: Heerlijke oogst
- 200 g Kastanjechampignons Herkomst: Paddenstoelenrijk
- 75 g Légumaise Herkomst: Ekomenu, Frank Fol
- 200 g Ravioli met ricotta Herkomst: bioverde
- 2 el Olie
- snufje Zout en peper
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de prei in de lengte doormidden, spoel onder de kraan en snijd in dunne ringetjes. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
- Verhit olie in een bakpan en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de prei en champignons toe en bak 5 minuten. Meng de Légumaise champignon truffel erdoor en breng op smaak met zout en peper. Laat afgedekt 5 minuten pruttelen op een laag vuur.
- Breng intussen een pan met water en een snuf zout aan de kook voor de ravioli. Kook in 3 minuten gaar en giet het water af.
- Serveer de ravioli met een flinke schep champignon truffelsaus.
TIP
Je kunt de champignons ook met een klontje boter in een aparte pan bakken. 4,0
Meet hoe goed je eet
True price -31%
Groente + 75%
Vitaliteit + 23%
CO2 eq -74%
Water -86%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegetarisch, Lekker snel, 9 maanden, Gezin, Variatie, Seizoen
Voedingswaarden
Per portieEnergie592 kcal
Koolhydraten53 g
Suiker6 g
Vet32 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit18 g
Vezels8 g
Zout2 g
Allergenen informatie
Selderij
Tarwe
Gluten
Ei
Lactose
Melk


