Piadina panpizza met broccoli kaas en veldsla
Nog geen reviews
621 kcal
240 g groente
Heb jij de piadina's al eens geprobeerd? Deze dunne, Italiaanse wraps worden ook wel 'plat brood' genoemd. Onze piadina's worden volgens traditioneel recept gemaakt bij een klein Italiaans bedrijf. Wij bakken de piadina panpizza's niet in de oven maar ... in een pan.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Rode ui Herkomst: TVA Organics
- 1 st Knoflookteen Herkomst: Irjimpa SL Demeter
- 1 st Broccoli Herkomst: Lexportia
- 250 g Passata Herkomst: La Bio Idea
- 4 st Piadina wrap Herkomst: Terra Sana
- 75 g Geraspte kaas Herkomst: Kaandorp
- 50 g Veldsla Herkomst: Biogarden
- 2 el Olie
- snufje Zout en peper
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Pel de ui en snijd in ringen. Pel de knoflook. Was de broccoli en snijd in kleine roosjes en de stronk in dobbelsteentjes.
- Breng een pan met een klein laagje water aan de kook en kook of stoom de broccoli beetgaar in 10 minuten. Giet het water af en laat heel goed uitlekken in een zeef.
- Verwarm de passata in een steelpan en pers de knoflook erboven uit. Laat een beetje inkoken. Verhit olie in een bakpan en bak de ui zacht en bruin. Schep uit de pan en leg opzij.
- Verhit olie in een bakpan (of 2 bakpannen) en verwarm de piadina's 2 minuten. Draai om en bestrijk met passata. Beleg de piadina's met de passata, de voorgekookte broccoli en gebakken ui en strooi wat kaas erover. Bak 5 minuten afgedekt op een laag vuur tot de kaas is gesmolten. Herhaal tot alles op is.
- Strooi halverwege of op het laatst de spinazie over de piadina panpizza's en verwarm nog even mee.
TIP
Je kunt de piadina pizza's ook in een hete oven bakken op 200 ºC. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -24%
Groente + 90%
Vitaliteit + 23%
CO2 eq -51%
Water -31%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
9 maanden, Afvallen, Variatie, Vegetarisch, Lactosevrij, Lekker snel, Gezin, Seizoen
Voedingswaarden
Per portieEnergie621 kcal
Koolhydraten50 g
Suiker4 g
Vet35 g
Verzadigd vet10 g
Eiwit22 g
Vezels9 g
Zout2.6 g
Allergenen informatie
Gluten
Tarwe
Melk


