Pasta pesto rosso met gehaktballetjes en radijs rauwkost
Nog geen reviews
801 kcal
0 g groente
Deze pasta pesto rosso is super makkelijk en staat binnen 20 minuten al op tafel. Ideaal na een drukke dag. De zongedroogde tomaten in de pesto rosso maken dit gerecht lekker smaakvol. Wil je nog meer smaak toevoegen? Doe er dan nog een beetje verse basilicum doorheen. Je waant je meteen in Italië.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 170 g Penne (GV) Herkomst: DO IT
- 2 st Ui Herkomst: TVA Organics
- 2 st Romatomaat Herkomst: Noordhoek
- 70 g Pesto rosso Herkomst: la bio idea
- 200 g Kalfsgehakt Herkomst: ecofields
- 150 g Radijs rauwkost Herkomst: udea snijderij
- 2 el Bakolie
- snufje Zout en peper
Bereiding (25 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Breng water aan de kook voor de penne. Voeg een snuf zout toe en kook de penne in 8 minuten al dente. Giet daarna het water af en vang een beetje kookvocht op.
- Pel de ui en snijd in halve ringen. Was de tomaat en snijd in stukjes. Verhit bakolie in een koekenpan en fruit de ui. Voeg de tomaat en pesto rosso toe. Laat dit 10 minuten sudderen op een laag vuur en voeg eventueel wat kookvocht toe.
- Meng het kalfsgehakt met zout en peper en rol kleine gehaktballetjes ervan. Verhit bakolie in een koekenpan en bak hierin de balletjes in 6 minuten rondom lichtbruin en gaar.
- Voeg de laatste minuut de penne toe aan de pan met de groenten en pesto en warm even mee. Serveer de pasta pesto rosso met de gehaktballetjes en de radijs rauwkost ernaast.
TIP
Lekker met een handje rucola of verse basilicum. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -100%
Vitaliteit
CO2 eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Glutenvrij, Lactosevrij
Voedingswaarden
Per portieEnergie801 kcal
Koolhydraten71 g
Suiker12 g
Vet39 g
Verzadigd vet10 g
Eiwit36 g
Vezels11 g
Zout1.5 g
Allergenen informatie
Mais
Rund
Noten


