Pasta pesto met spinazie prei en champignons
Nog geen reviews
620 kcal
300 g groente
Vandaag een supersnelle pasta met een heerlijke pesto basilicum. Onze biologische pesto is gemaakt volgens een traditioneel recept met authentieke smaak. Pesto zoals het hoort. Geen poespas, geen toevoegingen, boordevol verse basilicum, vers geroosterde pijnboompitjes en pittige kaas.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 1 st Rode ui Herkomst: TVA Organics
- 2 st Knoflookteen Herkomst: Irjimpa SL Demeter
- 1 st Prei Herkomst: Heerlijke oogst
- 200 g Kastanjechampignons Herkomst: Paddenstoelenrijk
- 170 g Volkoren fusilli Herkomst: Van der Moolen
- 150 g Spinazie Herkomst: Udea Snijderij
- 100 g Pesto basilicum Herkomst: LeQrs
- 2 el Bakolie
- snufje Zout en peper
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de prei in ringen en was grondig in een zeef onder de kraan. Veeg de champignons schoon en snijd in vieren.
- Verhit olie in een ruime bakpan of hapjespan. Fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de prei en champignons toe en bak circa 5 minuten op een middelhoog vuur.
- Breng een pan met water en een snuf zout aan de kook. Kook de fusilli in 8 minuten beetgaar. Giet daarna het water af en vang een beetje kookvocht op.
- Doe de spinazie en pesto bij de groenten en verwarm kort mee totdat de spinazieblaadjes net niet helemaal geslonken zijn. Voeg een scheutje pasta kookvocht toe. Proef en breng op smaak met zout en peper.
- Serveer de pasta met een flinke schep saus. Of hussel alles door elkaar.
TIP
Maak af met een flinke sliert lekkere olijfolie extra vierge. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -34%
Groente + 138%
Vitaliteit + 47%
CO2 eq -43%
Water -66%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Variatie, Seizoen, Gezin, Vegetarisch, Afvallen, Lekker snel, 9 maanden
Voedingswaarden
Per portieEnergie620 kcal
Koolhydraten66 g
Suiker8 g
Vet29 g
Verzadigd vet3 g
Eiwit18 g
Vezels13 g
Zout0.4 g
Allergenen informatie
Tarwe
Gluten
Melk


