wallpaper

No waste gevulde komkommer roomkaas snacks

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
9 maanden, Seizoen, Vegetarisch, Lactosevrij, Variatie, Gezin, Vegan

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.

Zelf toevoegen

Meet hoe goed je eet

Voorbereiding (0 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Komkommer roomkaas rolletjes: - een komkommer - 70 g (kruiden)roomkaas - zongedroogde tomaatjes (optioneel) - cocktailprikker Bereiding: 1. Schil met een kaasschaaf dunne plakken in de lengte van de komkommer. 2. Smeer een zijde va de komkommer plakken in met de roomkaas en leg er een paar zongedroogde tomaatjes op. 3. Rol de plakjes op en prik vast met een cocktailprikker.
  2. Komkommer roomkaas bootjes: Ingredienten: - een komkommer - 70 g (kruiden)roomkaas - zongedroogde tomaatjes (optioneel) Bereiding: 1. Snij een komkommer doormidden 2. Schraap de zaadlijsten eruit. 3. Vul de komkommer met de kruidenkaas. 4. Laat de komkommer even opstijven in de koelkast en snij hem dan in plakjes.
TIP

II

Komkommer roomkaas rolletjes: - 1 st komkommer - 70 g (kruiden)roomkaas - Zongedroogde tomaatjes (optioneel) - Cocktailprikkers Bereiding: 1. Schil met een kaasschaaf dunne plakken in de lengte van de komkommer. 2. Smeer een zijde van de komkommer plakken in met de roomkaas en leg een paar zongedroogde tomaatjes erop. 3. Rol de plakjes op en prik vast met een cocktailprikker. 1. Snijd de komkommer doormidden 2. Schraap de zaadlijsten eruit. 3. Vul de komkommer met de kruidenkaas. 4. Laat de komkommer even opstijven in de koelkast en snijd deze dan in plakjes.

Voedingswaarden

(Per portie)

Allergenen informatie