Omelet-wrap met groenten walnoten en geitenkaas

457 kcal
150 g groente

Je kunt een groente omelet op verschillende manieren bereiden. Zo kun je de losgeklopte eieren over de groenten gieten en in zijn geheel bakken of je kunt de omelet eerst bakken en later vullen met groenten. In dit gerecht bakken we eerst de omelet, beleggen deze daarna met de groenten en rollen hem vervolgens op als een wrap. Deze omelet wrap is niet alleen super lekker en gezond, maar ziet er ook nog eens heel leuk uit.

Omelet-wrap met groenten

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 4 st Ei Herkomst: 't paradijs
  • 100 g Kastanjechampignons Herkomst: Paddenstoelenrijk
  • 1 st Knoflookteen Herkomst: Irjimpa SL Demeter
  • 200 g Italiaanse roerbakgroenten Herkomst: Snijderij Udea
  • 25 g Walnoten Herkomst: IDorganics
  • 50 g Geitenkaas Herkomst: Bastiaansen
Zelf toevoegen
  • 2 el Bakolie
  • 1 tl Paprikapoeder
  • snufje Zout en peper

Bereiding (15 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Klop de eieren los in een kom. Verhit olie in een bakpan bak per persoon een omelet. Breng op smaak met paprikapoeder, zout en peper.
  2. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Verhit olie in een andere bakpan en bak de knoflook, roerbakgroenten en champignons 5 minuten op een middelhoog vuur.
  3. Hak de walnoten grof. Leg de omeletten op een bord en schep de groenten erop. Verbrokkel de geitenkaas erover, maak af met de walnoten en rol de omeletten op als een wrap.
TIP
Ook erg lekker met peterselie.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -34%
vegetablecounter
Groente + 19%
vita-score
Vitaliteit + 37%
co2-reduction-score
CO2 eq -65%
water-reduction-score
Water -70%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
AfvallenKoolhydraatbewust

Voedingswaarden

Per portie
Energie457 kcal
Koolhydraten6 g
Suiker5 g
Vet38 g
Verzadigd vet10 g
Eiwit20 g
Vezels3 g
Zout0.7 g
Allergenen informatie
Noten
Ei
Paprika
Lactose
Melk
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten