Lunch burrito

Lunch burrito met falafel

| 523 kcal
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
Gezin, 9 maanden, Variatie, Vegan, Lactosevrij, Vegetarisch
Tarwe
Paprika
Gluten
Peulvruchten
Selderij

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 50 g Spinazie
  • 150 g Falafel balletjesHerkomst: Florentin
  • 50 g Légumaise gele paprikaHerkomst: Ekomenu, Frank Fol
  • 100 g Cherry trostomaatjesHerkomst: proef
  • 4 st Tortilla wraps extra vezel

Zelf toevoegen

  • 1 el Olijfolie

Meet hoe goed je eet

vegetablecounterGroente75 g
vita-scoreVitaliteit68 Punten
co2-reduction-scoreCO2eq550 g
water-reduction-scoreWater22,1 l

Voorbereiding (15 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Verhit olie in een bakpan en bak de falafel balletjes in 5 minuten goudbruin.
  2. Snijd de cherrytomaatjes doormidden. Besmeer de wraps met légumaise. Beleg met de spinazie, falafel en tomaatjes. Vouw de wrap op door eerst de onderkant naar boven te vouwen en vervolgens beide kanten naar binnen.
TIPVerwarm de wraps kort in de pan zodat je ze makkelijk kunt opvouwen.

II

Frank Fol heeft voor Ekomenu een hele serie biologische Légumaises ontwikkeld: lekkere en zeer gezonde groentesauzen. Allemaal zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of smaakversterkers. Boordevol groenten en rijk aan omega-3 vetzuren. De sauzen zijn klaar voor gebruik en multifunctioneel voor koude en warme toepassingen. Ideaal voor mensen die een supersnelle gezonde lunch willen bereiden.

Voedingswaarden

(Per portie)
Energie523 kcal
Koolhydraten51 g
Suiker7 g
Vet29 g
Verzadigd vet4 g
Eiwit14 g
Vezels12 g
Zout2.5 g
nutriscore-A

Allergenen informatie

Tarwe
Paprika
Gluten
Peulvruchten
Selderij