Linzencurry met pandanrijst ds

0 g groente

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 150 g Linzen Herkomst: Luna e Terra
  • 200 ml Kokosmelk Herkomst: Amaizin
  • 25 g Thaise gele currypasta Herkomst: on off spices
  • 2 st Romatomaat Herkomst: Noordhoek
  • 1 st Venkel Herkomst: Puur Origine
Zelf toevoegen
  • 1 el Olijfolie
  • snufje Zout en peper

Bereiding (30 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Zet een pan ruim water op voor het koken van de rijst.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Was ondertussen de venkel en snijd de bovenkant van de venkel af. Snijd doormidden, verwijder de harde kern en snijd in kleine blokjes.
  4. Was de tomaat en snijd ook in kleine blokjes.
  5. Verwarm een wok met de olijfolie. Bak de venkel en tomaat 2 minuten. Voeg vervolgens de linzen, kokosmelk en currypasta toe. Laat 15 a 20 minuten zachtjes koken.
  6. Serveer de curry met de rijst. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
TIP
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit
co2-reduction-score
CO2 eq
water-reduction-score
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Variatie

Voedingswaarden

Per portie
Allergenen informatie

Vergelijkbare recepten