Linzencurry met pandanrijst ds
Nog geen reviews
0 g groente
Bereiding (30 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Zet een pan ruim water op voor het koken van de rijst.
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was ondertussen de venkel en snijd de bovenkant van de venkel af. Snijd doormidden, verwijder de harde kern en snijd in kleine blokjes.
- Was de tomaat en snijd ook in kleine blokjes.
- Verwarm een wok met de olijfolie. Bak de venkel en tomaat 2 minuten. Voeg vervolgens de linzen, kokosmelk en currypasta toe. Laat 15 a 20 minuten zachtjes koken.
- Serveer de curry met de rijst. Breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
TIP
Biologische ingrediƫnten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 150 g LinzenHerkomst: Luna e Terra
- 200 ml KokosmelkHerkomst: Amaizin
- 25 g Thaise gele currypastaHerkomst: on off spices
- 2 st RomatomaatHerkomst: Solid
- 1 st VenkelHerkomst: Biosikelia
- 1 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -100%
Vitaliteit
CO2 eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Variatie
Voedingswaarden
Per portieAllergenen informatie