Krokante eierwrap

Krokante eierwrap met cottage cheese en avocado

| 592 kcal
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews
Lekker snel, Vegetarisch, Afvallen, Eiwitrijk, Koolhydraatbewust
Tarwe
Lactose
Ei
Gluten
Melk

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 100 g Cottage cheese
  • 2 st Tortilla wraps
  • 4 st Ei
  • 1 st AvocadoHerkomst: Axarquia
  • 30 ml Halfvolle melk

Zelf toevoegen

  • 1 snufje Zout en peper
  • 2 el Olie

Meet hoe goed je eet

vita-scoreVitaliteit42 Punten
co2-reduction-scoreCO2eq2.148 g
water-reduction-scoreWater79,7 l

Voorbereiding (20 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Kluts de eieren in een kom en voeg hier de melk, peper en zout aan toe.
  2. Verhit olie in een bakpan schenk het eimengsel erin. Leg dan een wrap er bovenop en bak mee.
  3. Zodra het ei gaar is, draai je voorzichtig de eierwrap om. Draai de eierwrap om wanneer het ei gaar is, en bak ook de kant van de wrap knapperig.
  4. Verwijder de schil en de pit van de avocado en snijd in plakjes. Verdeel de cottage cheese over de ei wrap en leg de avocado plakjes erop. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Vouw de wrap dubbel of serveer de wrap zo.
TIPProbeer eens de cottage cheese te vervangen voor geitenkaas!

II

Een supersnelle, maar wel ontzettend lekkere lunch! Cottage cheese lijkt een beetje op kwark en heeft een frisse en neutrale smaak. Het is gemaakt van jonge ongerijpte kaas, met een laag koolhydraat- en vetpercentage. Heerlijk in combinatie met deze eierwrap en avocado.

Voedingswaarden

(Per portie)
Energie592 kcal
Koolhydraten32 g
Suiker6 g
Vet40 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit23 g
Vezels6 g
Zout1.9 g
nutriscore-A

Allergenen informatie

Tarwe
Lactose
Ei
Gluten
Melk