Hands off my curry met piadina, bloemkool, worteltjes en doperwten
3,9
686 kcal
340 g groente
Deze curry is supermakkelijk om te maken. Je stopt alle ingrediënten bij elkaar in een ovenschaal, oven dichtdoen en voilà! Ongeveer 30 minuten later heb je een heerlijk geurende curry op tafel staan. Lekker dippen, bijna geen vaat. Fantastisch voor een drukke doordeweekse dag.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 200 g Bloemkoolroosjes Herkomst: Snijderij
- 300 g Wortel Herkomst: De Eerste
- 200 ml Kokosmelk Herkomst: Amaizin
- 25 g Currypasta Herkomst: Onoff Spices
- 350 g Doperwten Herkomst: Your Organic Nature
- 2 st Piadina spelt wrap Herkomst: La Bio Idea
- 2 el Olie
- 1 el Ketjap
- snufje Zout en peper
Bereiding (30 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 200 ºC en zorg dat de oven goed heet is.
- Snijd eventuele grote bloemkoolroosjes kleiner. Was of schil de wortel en snijd klein. Hussel de bloemkool en wortel met een beetje olie in een ruime ovenschaal (of braadslede), kruid met zout en peper en rooster 15 minuten in de hete oven.
- Roer de ketjap met de kokosmelk, een beetje vocht en de currypasta los in een bakje. Haal na 15 minuten de groente uit de oven en verdeel de kokosmelk erover en zet nogmaals 10-15 minuten in de oven.
- Spoel de doperwten in een zeef onder de kraan, schep de laatste 3 minuten door de curry en verwarm kort mee in de oven.
- Warm de piadina op in een droge bakpan. Serveer de curry samen met de piadina.
TIP
Voor hele kleine eters kun je ook de wortel pureren met een beetje kokosmelk, voor een lichte Oosterse maaltijd. 3,9
Meet hoe goed je eet
True price -35%
Groente + 170%
Vitaliteit + 56%
CO2 eq -61%
Water -1%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Lactosevrij, Variatie, 9 maanden, Vegan, Gezin, Vegetarisch
Voedingswaarden
Per portieEnergie686 kcal
Koolhydraten56 g
Suiker16 g
Vet41 g
Verzadigd vet17 g
Eiwit20 g
Vezels15 g
Zout2.8 g
Allergenen informatie
Peulvruchten
Tarwe
Gluten


