Gemiddelde van {count} {count, plural, =0{reviews} one{review} other{reviews}}
Koolhydraatbewust, Ketogeen
NotenPaprikaLactoseMelkPinda's
Biologische ingrediënten
1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
1 st Groene paprikaHerkomst: Frank de koning
1 st Gele paprikaHerkomst: Frank de koning
90 g SaladekaasHerkomst: weerribben
25 g CashewnotenHerkomst: IDorganics
1 st BroccoliHerkomst: Organicox
25 g Pinda's ongezoutenHerkomst: IDorganics
Zelf toevoegen
1 el Balsamicoazijn
3 el Olijfolie
snufje Zout en (chili)peper
Meet hoe goed je eet
Groente330 g
Vitaliteit81 Punten
CO2eq526 g
Water34,6 l
Voorbereiding (15 min)
Klik regel om deze af te strepen
Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd klein. Snijd de saladekaas in blokjes.
Was de broccoli en maal (of snijd) tot kleine rijstkorrels, of hele kleine stukken. Verhit olie in een bakpan en bak de broccoli 3 minuten op een hoog vuur. Breng op smaak met zout en (chili)peper.
Maak een dressing van balsamicoazijn, olijfolie extra vierge, zout en peper. Hak de noten grof.
Schik de broccolirijst, paprika en saladekaas naast elkaar in een mooie kom en strooi de nootjes erover.
TIPLiever een warme maaltijd? Je kunt de paprika ook roerbakken op een hoog vuur.
II
KETOGEEN Een bowl met lekkere én gezonde ingrediënten om heerlijk van te genieten. Volop groenten, een lekkere crunch van de noten en het zoutige van de witte kaas. Een perfecte combi! Let op dit is een ketogeen gerecht: hoog in vet en laag in koolhydraten.