Keto groene bowl met broccolirijst en kaas en noten crunch ! Weinig koolhydraten

583 kcal
330 g groente

KETOGEEN Een bowl met lekkere én gezonde ingrediënten om heerlijk van te genieten. Volop groenten, een lekkere crunch van de noten en het zoutige van de witte kaas. Een perfecte combi! Let op dit is een ketogeen gerecht: hoog in vet en laag in koolhydraten.

Keto groene bowl met broccolirijst en kaas en noten crunch

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 1 st Groene paprika Herkomst: Frank de koning
  • 1 st Gele paprika Herkomst: Frank de koning
  • 90 g Saladekaas Herkomst: weerribben
  • 1 st Broccoli Herkomst: Lexportia
  • 25 g Cashewnoten Herkomst: IDorganics
  • 25 g Pinda's ongezouten Herkomst: IDorganics
Zelf toevoegen
  • 1 el Balsamicoazijn
  • 3 el Olijfolie
  • snufje Zout en (chili)peper

Bereiding (15 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Was de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd klein. Snijd de saladekaas in blokjes.
  2. Was de broccoli en maal (of snijd) tot kleine rijstkorrels, of hele kleine stukken. Verhit olie in een bakpan en bak de broccoli 3 minuten op een hoog vuur. Breng op smaak met zout en (chili)peper.
  3. Maak een dressing van balsamicoazijn, olijfolie extra vierge, zout en peper. Hak de noten grof.
  4. Schik de broccolirijst, paprika en saladekaas naast elkaar in een mooie kom en strooi de nootjes erover.
TIP
Liever een warme maaltijd? Je kunt de paprika ook roerbakken op een hoog vuur.
3,0
Gemiddelde van 2 reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -33%
vegetablecounter
Groente + 162%
vita-score
Vitaliteit + 37%
co2-reduction-score
CO2 eq -69%
water-reduction-score
Water -46%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
KoolhydraatbewustKetogeen

Voedingswaarden

Per portie
Energie583 kcal
Koolhydraten12 g
Suiker9 g
Vet47 g
Verzadigd vet12 g
Eiwit20 g
Vezels12 g
Zout1.5 g
Allergenen informatie
Noten
Paprika
Lactose
Melk
Pinda's
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten