KERST - Paddenstoelenbouillon met truffelravioli
Nog geen reviews
416 kcal
220 g groente
De diepe smaak van deze bouillon komt door enerzijds de uien en anderzijds de paddenstoelen. Geef de bouillon de tijd en dit proef je direct terug. De truffel ravioli is een grote favoriet bij veel van onze klanten en maakt deze soep extra speciaal. Let op: dit is een tussengerecht voor de feestdagen en dus geen complete maaltijd.
Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Rode ui Herkomst: TVA Organics
- 1 st Knoflookteen Herkomst: Irjimpa SL Demeter
- 200 g Champignons Herkomst: paddenstoelenrijk
- 2 st Portabella Herkomst: 't Paddestoelenrijk
- 0.5 st Verse bieslook Herkomst: Herbio
- 150 g Verse truffel ravioli Herkomst: Bioverde
- 2 el Olijfolie en boter
- 750 ml Groentebouillon
- 1 tl Tijm
- snufje Zout en peper
Bereiding (60 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Pel de ui en snijd in ringen. Pel en snipper de knoflook. Verwarm olie in een soeppan en fruit de ui en knoflook 10-15 minuten op een laag vuur. Maak de champignons schoon en snijd in plakjes. Snijd de portabella's in plakjes. Voeg de boter toe aan de uien, samen met alle champignons en de helft van de portabella. Laat 10-15 minuten bakken en maak op smaak met tijm, peper en zout. Bereid de bouillon.
- Schenk de bouillon erbij en laat 30 minuten zachtjes koken. Giet alles door een zeef boven een andere pan en zet weer terug op het vuur. Laat zonder deksel inkoken tot ongeveer de helft. Proef de paddenstoelenbouillon en maak eventueel verder op smaak met zout en peper.
- Verhit olie in een bakpan en bak de overgebleven portabella bruin. Voeg een klontje boter toe en breng op smaak met zout en peper,
- Je kunt de ravioli garen in de soep, maar serveer hem dan direct. Het is makkelijker qua voorbereiding om de ravioli 3 minuten in een andere pan (met water) te koken. Spoel de ravioli onder de koude kraan zodat het gaarproces stopt, besprenkel met olijfolie en zet opzij. Vla voor het serveren verwarm je de ravioli in de hete soep.
- Schep de bouillon op de borden samen met de ravioli. Leg de portabella plakjes erop en werk af met kleingesneden bieslook.
TIP
Deze soep is nóg lekkerder als je de tijd kunt nemen om de bouillon een nachtje te laten trekken. Doe dit voordat je de ingrediënten uit de bouillon zeeft. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -38%
Groente + 75%
Vitaliteit + 51%
CO2 eq -67%
Water -58%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Specials
Voedingswaarden
Per portieEnergie416 kcal
Koolhydraten34 g
Suiker5 g
Vet24 g
Verzadigd vet5 g
Eiwit14 g
Vezels6 g
Zout0.9 g
Allergenen informatie
Sesamzaad
Lactose
Ei
Tarwe
Melk
Gluten


