Kant-en-klare Afrikaanse maaltijdsoep met brood

537 kcal
75 g groente

Een heerlijk, supermakkelijk en snel lunchgerecht, klaar in een handomdraai dankzij de kant-en-klare soep!

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 150 g Groenten Herkomst: Oegema
  • 400 ml Italiaanse bonensoep Herkomst: Kleinste Soep Fabriek
  • 200 g Desembrood meerzaden Herkomst: Vanmenno
  • 30 g Vegan margarine Herkomst: Your Organic Nature

Bereiding (10 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Kies groenten uit het groentepakket die lekker zijn bij of in de kant-en-klare soep. Was en snijd de groenten. Bak of kook de groenten gaar (als het bladgroenten zijn kan je deze ook direct aan de kant-en-klare soep toevoegen).
  2. Giet de kant-en-klare soep in een pan, voeg de groenten toe en verwarm de soep kort.
  3. Verwarm eventueel per persoon twee sneetjes brood in een broodrooster. Besmeer de sneetjes met margarine en serveer ze bij de soep.
TIP
Het is ook lekker om de groenten te grillen en de boterhammen daarmee te beleggen.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -44%
vegetablecounter
Groente -40%
vita-score
Vitaliteit + 55%
co2-reduction-score
CO2 eq -87%
water-reduction-score
Water -81%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegan

Voedingswaarden

Per portie
Energie537 kcal
Koolhydraten65 g
Suiker7 g
Vet24 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit15 g
Vezels9 g
Zout2.4 g
Allergenen informatie
Selderij
Sojabonen
Tarwe
Peulvruchten
Gluten
Sesamzaad
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten