Hutspot met gemarineerde seitan
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Reviews
star_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outlinestar_outline
starstarstarstarstar
info_outline Nog geen reviews
Biologische ingrediënten
1 pers.2 pers.3 pers.4 pers. - 1 st UiHerkomst: TVA Organics
- 400 g WortelHerkomst: Greenorganics
- 10 g PeterselieHerkomst: Forc
- 125 ml Crème fraîcheHerkomst: Weerribben Zuivel
- 200 g Seitan naturel in marinadeHerkomst: machandal
- 400 g Aardappels, kruimigHerkomst: Smits van Oijen
Zelf toevoegen
- 1 st Groentebouillontablet (GV)
- snufje Zout en peper
Voorbereiding (30 min)
Klik regel om deze af te strepen- Breng een pan ruim water aan de kook.
- Pel de ui en snijd in halve ringen.
- Schil de wortel en snijd in blokjes.
- Kook de aardappelen met de ui en wortel in de pan water. Voeg de bouillon toe en kook in 25 minuten gaar.
- Was de bladpeterselie, laat uitlekken en hak grof.
- Snijd de sitan in blokjes en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de aardappelen af, pureer en voeg crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper en bladpeterselie.
- Serveer de hutspot met de gebakken seitan.
TIP
II
Voedingswaarden
(Per portie)Allergenen informatie