wallpaper

Hutspot met gemarineerde seitan

Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig

Reviews

Nog geen reviews

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 1 st UiHerkomst: TVA Organics
  • 400 g WortelHerkomst: Greenorganics
  • 10 g PeterselieHerkomst: Forc
  • 125 ml Crème fraîcheHerkomst: Weerribben Zuivel
  • 200 g Seitan naturel in marinadeHerkomst: machandal
  • 400 g Aardappels, kruimigHerkomst: Smits van Oijen

Zelf toevoegen

  • 1 st Groentebouillontablet (GV)
  • snufje Zout en peper

Meet hoe goed je eet

Voorbereiding (30 min)

Klik regel om deze af te strepen
  1. Breng een pan ruim water aan de kook.
  2. Pel de ui en snijd in halve ringen.
  3. Schil de wortel en snijd in blokjes.
  4. Kook de aardappelen met de ui en wortel in de pan water. Voeg de bouillon toe en kook in 25 minuten gaar.
  5. Was de bladpeterselie, laat uitlekken en hak grof.
  6. Snijd de sitan in blokjes en bak volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Giet de aardappelen af, pureer en voeg crème fraîche toe. Breng op smaak met zout en peper en bladpeterselie.
  8. Serveer de hutspot met de gebakken seitan.
TIP

II

Voedingswaarden

(Per portie)

Allergenen informatie