Pel en snipper de ui en knoflook. Halveer de prei in de lengte, spoel onder de kraan en snijd daarna klein. Zo blijven de vitamines beter behouden. Spoel de kidneybonen en maïs onder de kraan. Snijd de tomaat in blokjes.
Verhit olie in een bakpan en fruit de ui en knoflook 2 minuten. Voeg de prei toe en bak 2 minuten mee. Doe de tomaten, maïs en kidneybonen erbij en breng op smaak met de seasoning mix en een scheutje water. Laat onafgedekt nog 5 minuten pruttelen.
Bak intussen de wraps kort in een droge bakpan. Beleg met de groenten en rol op, klap dubbel of 'bouw' een taart ervan.
TIPJe kunt ook de wraps in stukjes snijden en krokant bakken in de oven, dan heb je een soort nacho's, die je als schep voor de groenten kunt gebruiken.
II
Peulvruchten zijn erg gezond. Naast dat ze veel vezels en eiwitten bevatten, zijn ze ook een goede bron van verschillende vitamines en mineralen. Aan onze biologische kidneybonen zijn geen onnodige toevoegingen gedaan, ze rusten in een mengsel van water en zout (zout om de houdbaarheid te verlengen). Met de glutenvrije wraps hebben wij een mooie tortillataart gemaakt. Vind je dit te veel gedoe, dan kun je de wraps natuurlijk ook vullen en oprollen of dichtklappen.