Gekookt eitje met een snufje zout
Nog geen reviews
66 kcal
0 g groente
Een gekookt eitje is heerlijk als ontbijt of brunch. Dankzij de eiwitten en gezonde vetten is je hongergevoel lange tijd gestild en heb je minder gauw trek in een volgende maaltijd of tussendoortje.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Ei Herkomst: 't paradijs
- snufje Zout
Bereiding (10 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Breng een kleine pan met water aan de kook.
- Maak een klein gaatje in het ei (met een eiprikker) om te voorkomen dat het ei openbarst tijdens het koken. Zodra het water borrelt leg je de eieren zachtjes in het water.
- Afhankelijk van hoe je je eitje het liefst eet, kook je de eieren 4-5 minuten (zachtgekookt), of 8-10 minuten (hardgekookt).
- Laat de eieren schrikken onder de koude kraan zodat je ze makkelijk kunt pellen. Heerlijk met een snuf (kruiden)zout.
TIP
Het is heerlijk om een reepje geroosterd brood in een zachtgekookt ei te dippen. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -100%
Vitaliteit
CO2 eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Koolhydraatbewust, Afvallen, Ketogeen
Voedingswaarden
Per portieEnergie66 kcal
Koolhydraten0.1 g
Suiker0.1 g
Vet5 g
Verzadigd vet2 g
Eiwit6 g
Zout0.2 g
Allergenen informatie
Ei


