Frozen kwark reep met pinda's ! Weinig koolhydraten

371 kcal
0 g groente

Fris en snel! De frozen yoghurt reep is ideaal voor als je haast hebt 's ochtends of wat langer in je bed wilt blijven liggen. Je maakt in één keer een batch voor de hele week.

Frozen kwark reep met pinda's

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 2 el Pindakaas Herkomst: Terrasana
  • 25 g Pinda's Herkomst: Horizon
  • 200 g Volle kwark Herkomst: Weerribben
  • 20 g Chiazaad Herkomst: your organic nature
Zelf toevoegen
  • 2 tl Kaneelpoeder

Bereiding (15 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Verwarm de pindakaas een paar minuten in een pannetje totdat het vloeibaar is. Hak de pinda's grof.
  2. Meng de kwark, pinda's, chiazaad en de kaneelpoeder en schep het in een bakvorm of kleine ovenschaal. Giet de pindakaas eroverheen en meng het een beetje, zodat er pindakaas swirls ontstaan. Strooi een beetje chiazaad, pinda's en kaneelpoeder over de bovenkant voor garnering. Laat minimaal 3 uur opstijven in de vriezer.
  3. Laat een beetje afkoelen, zodat je de frozen kwark uit de vorm kunt halen. Snijd met een scherp mes in repen. De repen kun je in de vriezer bewaren en voor het eten even 10 minuten laten ontdooien.
TIP
De frozen yoghurt reep is ook lekker met andere soorten noten en notenpasta's.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -27%
vegetablecounter
Groente -100%
vita-score
Vitaliteit + 28%
co2-reduction-score
CO2 eq -60%
water-reduction-score
Water -26%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Ketogeen

Voedingswaarden

Per portie
Energie371 kcal
Koolhydraten10 g
Suiker6 g
Vet28 g
Verzadigd vet9 g
Eiwit18 g
Vezels7 g
Zout0.3 g
Allergenen informatie
Lactose
Pinda's
Melk
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten