9 maanden, Glutenvrij, Variatie, Vegetarisch, Vegan, Lactosevrij, Lekker snel
Biologische ingrediënten
1 pers.2 pers.3 pers.4 pers.
1 st BanaanHerkomst: udea
15 g KokosraspHerkomst: Horizon
1 st MangoHerkomst: Fairtrasa
50 g ChiazaadHerkomst: your organic nature
400 ml Kokosmelk
Zelf toevoegen
Meet hoe goed je eet
Vitaliteit86 Punten
CO2eq939 g
Water48,3 l
Voorbereiding (10 min)
Klik regel om deze af te strepen
Snijd de mango en banaan in stukjes. Houdt een kwart van de mango stukjes apart om te garneren. Pureer de mango en de banaan samen met de kokosmelk in een kom.
Roer de chiazaden door de puree en laat dit afgedekt minimaal 2 uur tot een nacht in de koelkast staan.
Garneer de pudding met de mango stukjes en top dit af met een eetlepel kokosrasp.
TIPProbeer dit recept ook eens met een theelepel cacaopoeder erdoor!
II
Een heerlijk zoet ontbijtje: chiapudding met mango en banaan. Een gemakkelijk ontbijt dat je de avond van tevoren kan klaarmaken. Afgetopt met vers fruit en wat kokosrasp.