Carpaccio van tomaat met venkel, rucola en Parmezaan schilfers
Nog geen reviews
395 kcal
0 g groente
Deze tomatencarpaccio kun je ofwel individueel bereiden op elk bord, ofwel een tomatentaart ervan maken door alles op 1 schotel te bereiden. Sharing is in!

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 0.5 st Venkel Herkomst: Puur Origine
- 2 st Romatomaat Herkomst: Noordhoek
- 25 g Rucola Herkomst: Ekologisch
- 50 g Parmezaanse kaas Herkomst: castelli
- 2 g Farm vegetables smooth cherry tomato & basil Herkomst: Allos
- snufje Zwarte peper uit de molen
- 2 el Olijfolie extra vierge
- 1 el Citroensap
- snufje Zeezout
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Was de venkel en snijd deze zeer fijn met een mandoline of scherp mes. Doe de venkel in een mengkom en voeg de olijfolie extra vierge en het citroensap toe. Kruid met zwarte peper van de molen en zeezout. Meng alles en laat marineren.
- Was de tomaten en snijd in fijne schijven.
- Neem de borden en smeer een laag cherrytomaten-basilicum smooth erover. Verdeel hierover schijfjes tomaat en plaats een schep gemarineerde venkel en wat rucola erover. Werk af met Parmezaan schilfers.
TIP
Ook erg lekker met gekookte speltkorrels of geroosterde pijnboompitjes. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -100%
Vitaliteit
CO2 eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Voedingswaarden
Per portieEnergie395 kcal
Koolhydraten10 g
Vet32 g
Eiwit14 g
Vezels5 g
Zout1 g
Allergenen informatie
Melk


