Broodje veggie vissticks met eikenbladsla
Nog geen reviews
659 kcal
230 g groente

Deze plantaardige variant van de visstick is qua smaak en voedingswaarden een ideale visvervanger. 100% bio, 100% vegan en 100% lekker! Wij bakken de vissticks in een pan, maar je kunt ze ook prima in de oven bereiden. Samen met de desembollen en frisse sla is dit een heerlijke en snelle maaltijd. In de broodjes van Menno wordt geen gist en broodverbeteraar gebruikt. Door het desem ontwikkelt er op natuurlijke wijze veel aroma in het brood en dat proef je zeker!
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor op 220 °C en bak de hamburgerbollen in 8 minuten knapperig.
- Pel de ui en snijd in halve ringen. Verwarm olie in een bakpan en fruit de ui 2 minuten. Doe de veggie vissticks erbij en bak 3 minuten per kant.
- Was de sla, laat goed uitlekken en snijd klein. Was de tomaat en snijd in plakjes. Meng sojayoghurt met (vegan) mayonaise en de groene kruiden.
- Besmeer de hamburgerbollen met de saus en beleg met de sla, plakjes tomaat, veggie vissticks en ui. Serveer de overgebleven sla, tomaat en saus ernaast.
TIP
Het sausje is ook heel erg lekker met knoflook en olijfolie extra vierge. Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st HamburgerbroodjeHerkomst: Handgemaaktbrood
- 2 st Rode uiHerkomst: TVA Organics
- 180 g Veggie vissticksHerkomst: prolaterre
- 1 st EikenbladslaHerkomst: Heerlijke oogst
- 2 st RomatomaatHerkomst: Solid
- 65 ml Soja yoghurtHerkomst: Provamel
- 1 el (Vegan) mayonaise
- 1 el Bakolie
- snufje Zout en peper
Meet hoe goed je eet
True price -9%
Groente+ 83%
Vitaliteit+ 23%
CO2eq -59%
Water -78%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Lekker snel, Lactosevrij, Vegetarisch, Seizoen, Gezin, Vegan
Voedingswaarden
Per portieEnergie659 kcal
Koolhydraten75 g
Suiker11 g
Vet28 g
Verzadigd vet3 g
Eiwit20 g
Vezels12 g
Zout2.2 g
Allergenen informatie
Tarwe
Gluten
Sojabonen