Broodje makreelsalade met veldsla
Nog geen reviews
475 kcal
0 g groente
Dit heerlijke recept wordt bereid met makreelfilets en biologische extra vergine olijfolie. Deze makrelen zijn afkomstig van verantwoorde visserij in het noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan. Ze worden met de hand gefileerd en verpakt en zijn rijk aan omega 3, vitamine D en B12.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Woudbollen Herkomst: Van Der Westen
- 150 g Makreelfilet in olijfolie Herkomst: Phare d'eckmuhl
- 0.5 st Limoen Herkomst: Udea
- 40 ml Volle roeryoghurt Herkomst: Pur Natur
- 40 g Veldsla Herkomst: Be-Leaf
- 1 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
Bereiding (5 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven op 180 ºC en bak de broodjes enkele minuten in de hete oven. Laat afkoelen en snijd in plakken.
- Laat de makreelfilet goed uitlekken. Halveer de limoen en pers het sap uit. Meng de makreelfilet met de yoghurt en citroensap en breng op smaak met zout en peper.
- Beleg de boterhammen met de makreelsalade en een plukje sla.
TIP
Je kunt de boterhammen ook roosteren in je broodrooster. Voeg nog wat cherrytomaatjes, plakjes komkommer en rode ui toe voor een goedgevuld broodje. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -33%
Groente -100%
Vitaliteit + 46%
CO2 eq -40%
Water -61%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
9 maanden, Eiwitrijk, Lekker snel, Variatie, Gezin
Voedingswaarden
Per portieEnergie475 kcal
Koolhydraten39 g
Suiker3 g
Vet23 g
Verzadigd vet4 g
Eiwit24 g
Vezels6 g
Zout1.9 g
Allergenen informatie
Melk
Vis
Tarwe
Lactose
Gluten


