Broodje caprese met buffelmozzarella pesto en tomaat
Nog geen reviews
487 kcal
60 g groente

Caprese, vaak bekend als salade caprese is een typisch gerecht uit de Italiaanse keuken. Het bestaat uit plakken gesneden tomaat en mozzarella. Samen met een krokante desembol maak je zo in een hand omdraai een lekkere Italiaanse lunch.
Bereiding (15 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Verwarm de oven voor 0p 200 ºC en bak de desembollen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de tomaat en snijd in plakken. Laat de mozzarella uitlekken en snijd in plakken.
- Snijd de desembol open en besmeer met pesto. Beleg met mozzarella, tomaat en basilicum.
TIP
In plaats van desembollen kun je natuurlijk ook een boterham of een toast beleggen. Lekker met balsamico azijn. Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st DesembolHerkomst: van menno 1 st
- 2 st RomatomaatHerkomst: Solid
- 125 g BuffelmozzarellaHerkomst: Diano Casearia
- 25 g Pesto basilicumHerkomst: LeQrs
- 5 g Verse basilicumHerkomst: forc ekomenu zakje 6640/101
Meet hoe goed je eet
True price -10%
Groente -52%
Vitaliteit+ 24%
CO2eq -64%
Water -79%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Lekker snel, 9 maanden, Gezin, Variatie, Vegetarisch
Voedingswaarden
Per portieEnergie487 kcal
Koolhydraten54 g
Suiker5 g
Vet20 g
Verzadigd vet6 g
Eiwit20 g
Vezels5 g
Zout1.6 g
Allergenen informatie
Noten
Tarwe
Gluten
Melk
Lactose