Boterham met vegan paté en ingelegde groenten

447 kcal
75 g groente

Ingelegde groenten worden bewaard in een mengsel van azijn, water en kruiden, waardoor ze lekker fris en lichtzuur smaken. Zet tenminste een uur opzij. Ze geven een heerlijke bite en zijn extra lekker in combinatie met (vegan) paté.

Biologische ingrediënten

1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
  • 150 g Groenten van het seizoen Herkomst: De Eerste
  • 200 g Desembrood spelt meerzaden bruin Herkomst: Vanmenno
  • 20 g Vegan margarine Herkomst: Your Organic Nature
  • 60 g Vegetarische paté naturel Herkomst: Tartex
Zelf toevoegen
  • 3 el Azijn
  • 1 tl Suiker
  • snufje Zout

Bereiding (15 min)

Klik op een regel om deze af te strepen
  1. Kies groente uit het groentepakket. Was de groenten en snijd in plakjes. Doe de groenten in een kom of maatbeker. Verwarm de azijn met de suiker, een scheut water en zout. Schenk dit warm over de groenten en zet opzij voor later.
  2. Snijd per persoon twee boterhammen en verwarm eventueel in een broodrooster.
  3. Besmeer de boterhammen met vegan margarine en de vegan paté. Laat wat ingelegde groenten uitlekken en verdeel op je boterham.
TIP
Maak de ingelegde groenten van tevoren en bewaar ze in de koelkast, zodat je elke sandwich of salade extra lekker kunt maken.
Nog geen reviews

Meet hoe goed je eet

truecosts
True price -43%
vegetablecounter
Groente -40%
vita-score
Vitaliteit + 49%
co2-reduction-score
CO2 eq -91%
water-reduction-score
Water -91%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Vegan

Voedingswaarden

Per portie
Energie447 kcal
Koolhydraten52 g
Suiker4 g
Vet19 g
Verzadigd vet8 g
Eiwit14 g
Vezels7 g
Zout1.5 g
Allergenen informatie
Sesamzaad
Gluten
Tarwe
nutriscore-A

Vergelijkbare recepten