Bloemkool paella met gemengde vis
Nog geen reviews
485 kcal
0 g groente
Paella is van oorsprong een Valenciaans gerecht. In Spanje is de bereiding van paella van oudsher een sociale zondagmiddag-gebeurtenis, meestal klaargemaakt door de mannelijke leden van de familie. Je kunt eindeloos variëren met zeevruchten als vis en schaaldieren, stukjes kip, konijn, tomaten, paprika, doperwten, snijbonen, witte bonen, saffraan en noem maar op! Deze Spaanse klassieker maken we met koolhydraatarme bloemkoolrijst en een assortiment MSC gevangen vis.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 0.5 st Groentebouillontablet (GV)
- 0.5 tl Verse kurkuma, rasp Herkomst: Ipoki
- 400 g Bloemkoolrijst Herkomst: proef
- 400 g Italiaanse roerbakgroenten Herkomst: proef
- 2 st Knoflookteen
- 200 g Gemengde vis Herkomst: Fish and more
- 3 el Bakolie
- 500 ml Water
- tl Paprikapoeder
- snufje Zout en peper
Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Breng water aan de kook voor de bloemkoolrijst en verkruimel het groentebouillontablet erboven. Schil de kurkuma en rasp boven de pan (let op: kurkuma geeft erg af!). Kook de bloemkoolrijst 5 minuten en giet daarna het water af.
- Verwarm bakolie in een koekenpan en bak de Italiaanse roerbakgroenten 5 minuten. Pel de knoflook en pers erboven uit.
- Verhit bakolie in een koekenpan en bak de vis in 3-5 minuten gaar. Schep de vis voorzichtig om en breng op smaak met zout, peper en een snuf paprikapoeder.
- Schep de gele bloemkoolrijst in een mooie schaal en verdeel de groenten en gemengde vis erover.
TIP
Lekker met peterselie en een citroenpartje. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -33%
Groente -100%
Vitaliteit + 32%
CO2 eq -64%
Water -82%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Afvallen, Ketogeen, Glutenvrij, Koolhydraatbewust, Lactosevrij
Voedingswaarden
Per portieEnergie485 kcal
Koolhydraten23 g
Suiker14 g
Vet30 g
Verzadigd vet5 g
Eiwit26 g
Vezels11 g
Zout1.4 g
Allergenen informatie
Vis
Mais


