Bananensplit met chocola en frambozen
Nog geen reviews
507 kcal
0 g groente
Een toetje als ontbijt, dat kan! Een bananensplit wordt gemaakt van vanille ijs, chocola en banaan. Voor dit recept gebruiken we volle kwark. Deze heeft een stevige, romige structuur en is friszuur van smaak. De kwark is rijk aan eiwitten en vormt een heerlijke basis voor een ontbijt.

Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st Banaan Herkomst: udea
- 250 g Volle kwark Herkomst: Weerribben
- 30 g Havermout Herkomst: meesters van de halm
- 50 g Gedroogde cranberries Herkomst: horizon
- 60 g Frambozen
- 40 g Pure chocola Herkomst: Chocolatemakers
- 2 tl Kaneelpoeder
- 1 el Boter
Bereiding (10 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Halveer de bananen in de lengte, leg de helften op een bord en verdeel de kwark erover.
- Verwarm boter in een bakpan en bak de havermout enkele minuten. Bak de cranberries kort mee en breng op smaak met kaneelpoeder.
- Bestrooi de banaan met de gebakken havermout. Verdeel daarna de frambozen erover.
- Smelt de chocola au bain-marie en schenk over de banaan.
TIP
Ook heerlijk met ander fruit zoals peer of appel. Nog geen reviews
Meet hoe goed je eet
True price -33%
Groente -100%
Vitaliteit + 40%
CO2 eq -59%
Water -62%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Gezin, 9 maanden, Variatie, Vegetarisch
Voedingswaarden
Per portieEnergie507 kcal
Koolhydraten63 g
Suiker40 g
Vet19 g
Verzadigd vet12 g
Eiwit15 g
Vezels8 g
Zout0.3 g
Allergenen informatie
Gluten
Tarwe
Melk
Lactose


