Visie

Onze eetcultuur is aan het verarmen. Een van de oorzaken is veelal het ongezonde aanbod van supermarkten. Er is een andere manier van eten, koken en boodschappen doen waardoor je niet meer afhankelijk bent van de supermarkt. Waarbij je wekelijks gezonde recepten en ingrediënten thuis ontvangt, zonder onnodige tussenschakels in de keten. En er wordt alleen ingekocht wat door jou is besteld. Zo werken we aan een gezonder eetpatroon, voorkomen we veel verspilling en besparen we kosten.

Missie

Wij willen jou onbezorgd laten genieten van variatie en diversiteit in je eetgewoontes. Je bent zeker van kwaliteit, biologische herkomst en gezonde menu’s.
En bovenal van lekkere recepten.

Persoonlijk

Met EKOMENU werk je aan gezonde gewoontes en ontdek je verrassende recepten. Via onze verschillende menu’s kun je maximaal aansluiten op jouw eigen persoonlijke situatie. Binnenkort kun je trouwens ook zelf je recepten uitzoeken en je eigen box samenstellen; houd onze website goed in de gaten.

Waarom Ekomenu?

Minke

"Ik heb behoefte aan een meer verantwoord eetpatroon maar ik weet niet goed welke recepten en producten te kiezen. Ik wil gewoon gezond en toch lekker eten zonder dat ik er continu bij hoe na te denken."

Marjolein

"Mijn kinderen eten niet gevarieerd genoeg en het mag wat gezelliger aan tafel. Ik zoek gerechten geschikt voor kinderen, met leuke inspiratie en makkelijke recepten zodat ik me een betere moeder voel."

Stan

"Ik moet gezond eten want ik volg een dieet. Maar ik wil ook lekker en gevarieerd eten zonder dat ik teveel moet puzzelen met ingrediënten en recepten."

Matthijs

"Ik wil graag 100% biologisch eten maar wil daar niet extra voor betalen. Met biologisch weet ik zeker dat het klopt en dat ik gezonder eet."
  Laden...