homepage-head-desktop-1.jpg


Ieder mens is anders en iedereen verdient een gezonde leefstijl.

Lekker en gezond eten is goed voor lichaam en geest, maar dit is niet altijd even makkelijk. Wij helpen je met een weekmenu dat 100% aansluit bij jouw persoonlijke eetwensen en doelen.

Waar ga jij voor?

Onze visie

We geloven dat ieder mens anders is, recht heeft op een gezonde lifestyle en toegang verdient tot een duurzaam voedselsysteem. Zodat je geholpen wordt de beste keuze te maken voor jou, je gezin en onze planeet.

Onze missie

Changing food behaviour! We gaan voor een gezonder individu en een gezondere voedselketen. Daarom heeft Ekomenu een nieuwe food omgeving ontwikkeld om voedselkeuzes radicaal makkelijker en leuker te maken. En aan te laten sluiten bij jouw overtuigingen, lifestyle en smaak. En dat gegarandeerd werkt.
Gezellig-aan-tafel.jpg
Gezonde voeding voor jou én voor de aarde. Zodat jij, jouw gezin en toekomstige generaties kunnen blijven genieten van lekker eten. Dat doen we met pure, onbewerkte ingrediënten bomvol vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Zonder onnatuurlijke toevoegingen en 100% biologisch.

Waar ga jij voor? Jij beslist.

We dagen je uit om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen. Je kinderen gezond leren eten, eindelijk die paar kilo’s achter je laten, duurzamer leven, herstellen van intensief sporten of van een ziekte. Het kan allemaal. Jij beslist. Wij helpen je met heerlijke weekmenu’s samengesteld door onze foodies, chefs en diëtisten. Ontdek de impact van je voeding met je persoonlijke groenteteller, vitapunten, CO2-uitstoot en waterverbruik. Voel je lekker!