Ieder mens is anders en iedereen verdient een gezonde leefstijl.

Lekker en gezond eten is goed voor het lichaam en geest, maar dit is niet altijd even makkelijk. Wij helpen je met een weekmenu dat 100% aansluit bij jouw persoonlijke eetwensen en doelen. Ekomenu biedt alles: een op maat gemaakte maaltijdbox, een biologische webwinkel met pakketten en heel veel producten. Wil je extra begeleiding? Dan kun je ook een persoonlijk programma volgen.

Kies wat bij jou past en zet jouw leefstijl en een gezonde voedselketen en bodem op nummer 1 met Ekomenu. Zo makkelijk kan het zijn.

Bekijk onze leefstijlen

no alt or title set in CMS
no alt or title set in CMS
arrow-down

De mensen achter Ekomenu

Het team van Ekomenu vertelt je graag meer, leer ons en ons verhaal kennen.

De missie van Ekomenu

[object Object]

Jack, founder en directeur

Changing food behaviour voor een betere voedselketen

[object Object]

Sophie, foodcoach en programma's

Op een makkelijke manier, gezonder en lekkerder eten

[object Object]

Joep, biologische tuinder

Ekomenu is dé ambassadeur voor bio

De chefs en gezondheidsexperts van Ekomenu

[object Object]

Marjolein, chef recepten

Iedereen heeft een eigen smaak, daar houden wij rekening mee

[object Object]

Isabella, voedingskundige en coördinatie recepten

De lekkerste én gezondste recepten die kloppen

[object Object]

Freya, gezondheidsexpert en culinaire content

Samen inspireren, informeren en ontspannen aan tafel

next slide
previous slide

Onze visie: gezond eten makkelijker gemaakt

Iedere persoon is uniek en heeft daarom ook persoonlijke wensen. Dit is een belangrijk uitgangspunt bij Ekomenu. We maken daarom al onze menu' s persoonlijk. Dit kan met een op maat gemaakte maaltijdbox op basis van jouw leefstijl, eetwens, gezinssituatie of allergenen. Er is keuze uit 14 leefstijlen, van koolhydraatbewust tot vegan en van glutenvrij tot vegetarisch. Je kunt daarbij ook één (of meerdere) van de 26 allergenen aanvinken. Jij ontvangt dan een persoonlijk afgestemd menu dat gezond is. Onze chefs en gezondheidsexperts rekenen alles voor je door.

En we beloven: voor hetzelfde geld eet je biologisch.

Wil je een fruitpakket van het seizoen, kant en klare soep of die ene te gekke hagelslag? Je vindt het in onze BIO webwinkel. Makkelijk bij te bestellen en aan huis geleverd.

Heb je iets meer hulp nodig om gezonder te eten of een nieuwe leefstijl aan te meten? Dan bieden wij ook programma's aan voor verschillende periodes. Velen gingen je voor en zijn erg enthousiast.

Je kunt het allemaal vinden bij Ekomenu.

Bekijk het menu van deze week

Innoveren voor echte impact met pure voeding

Gezonde voeding voor jou én voor de aarde. Zodat jij, jouw gezin en toekomstige generaties kunnen blijven genieten van lekker eten. Dat doen we met pure, onbewerkte ingrediënten bomvol vitaminen, mineralen en voedingsvezels. Zonder onnatuurlijke toevoegingen en 100% biologisch. Deze puur en schone voeding is de basis van Ekomenu, maar we gaan een stap verder. We berekenen alles door, van de voedingswaarde, de foodprint, CO2, waterverbruik, true costs. Alles om voor elkaar inzichtelijk te maken hoe pure voeding een impact kan maken op ons en onze bodem. Een echte impact.

Bekijk onze foodprintpagina

no alt or title set in CMS

Waar ga jij voor? Jij beslist.

We dagen je uit om aan de slag te gaan met jouw persoonlijke doelen. Je kinderen gezond leren eten, eindelijk die paar kilo’s achter je laten, duurzamer leven, herstellen van intensief sporten of van een ziekte. Het kan allemaal. Jij beslist. Wij helpen je met heerlijke weekmenu’s samengesteld door onze foodies, chefs en diëtisten. Ontdek de impact van je voeding met je persoonlijke groenteteller, vitapunten, CO2-uitstoot en waterverbruik. Voel je lekker!

no alt or title set in CMS