Wil jij lekker samen met jouw gezin eten?

Wat leuk dat jij mee hebt gedaan met de quiz over de leefstijl gezin. Nu wil jij vast alle antwoorden weten op de vragen. Hieronder kun je de antwoorden vinden en meer informatie over een mogelijke, nieuwe leefstijl: gezin.

Recept Ekomenu: Bulgursalade-met-watermeloen
arrow-down

  • Een kind tussen de 4 en 8 jaar moet ongeveer tussen de 100-150 gram groente per dag eten.

  • Broccoli is de favoriete groente van de meeste kinderen.

  • Spruitjes zijn de minst favoriete groente van de meeste kinderen.

  • 44% van de ouders geeft aan dat ze weinig tot geen tijd hebben om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Als je interesse hebt in gezellig eten met jouw gezin, dan kan een maaltijdbox met precies afgepaste maaltijden perfect bij jou passen. Klik op onderstaande knop om meer informatie hierover te vinden!

Kies nu

Wat is een lekkere en gezonde manier om te eten met jouw gezin?

Met dit menu voor het hele gezin eet je heerlijk samen met jouw kids veel groenten, regelmatig peulvruchten, noten, zaden en kruiden. We wisselen af met vlees, eieren, zuivel, kaas, vleesvervangers en af en toe vis. Elk gerecht zit bomvol vitaminen, mineralen, gezonde vetten, eiwitten en vezels. Met MINIMAAL toegevoegde suikers, ZONDER onnatuurlijke E-nummers en gifstoffen. Zoals het hoort, vinden wij. Deze leefstijl is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Twee volwassenen en twee jonge kinderen in huis? Kies dan voor 3 personen, dat is genoeg voor een jong gezin. Oudere kinderen die al flink eten? Kies dan voor 4 personen! Elk gerecht is samengesteld door onze chefs en voedingsexperts en klopt van alle kanten.

Recept Ekomenu: Italiaanse-panzanella-salade-met-burrata

Wie is Ekomenu?

Ekomenu is de énige 100% biologische maaltijdbox. Met gemakkelijke, lekkere en gezonde gerechten. Wát je eet heeft een grote impact op je eigen gezondheid, maar ook op de gezondheid van onze planeet. Wij bieden jou een lekker en future-proof menu dat je zelf samenstelt afhankelijk van jouw persoonlijke doelen en eetwensen (zo'n 25 recepten, passend bij 13 verschillende leefstijlen).

Sinds kort laten we bij Ekomenu niet alleen de kosten zien op de digitale kassabon. We tonen ook de impact op gezondheid én het milieu. Onze klanten kunnen nu zelf invloed uitoefenen op hun food print, doordat we de hoeveelheid groenten, vitaliteit, CO2-uitstoot en waterverbruik volledig transparant maken. Op deze manier willen we mensen aansporen om meer groente te eten en vaker te kiezen voor puur, plantaardig en biologisch.

Ekomenu zomer