Eet mee met Ekomenu: gezonder en goedkoper dan je denkt

Aan het eind van de maand ben je met Ekomenu gegarandeerd goedkoper uit. En je bespaart ook nog op je gezondheid.

Onbetwist is de gezonde factor: geen pakjes, zakjes of troep, maar wel lekker veel groente en vezels. Zó lekker, je lichaam wordt daar direct blij van.

Bekijk onze menu's

no alt or title set in CMS
arrow-down

1. Groen Voordeel gerechten

Kies voor extra korting met de Groen Voordeel gerechten! Je kunt als abonnee iedere week kiezen uit +/- 26 gerechten. Je kunt vanaf nu extra besparen door te kiezen voor één van de twee Groen Voordeel recepten: op deze recepten krijg je extra korting!

Bekijk Groen Voordeel

R4-Gevulde-aubergines-RK groene voordeel

2. Voor hetzelfde geld eet je biologisch

Bij Ekomenu eet je gegarandeerd biologisch, 100%. Voor dezelfde prijs als bij niet biologische aanbieders. Dat beloven we. Geen poespas, geen bestrijdingsmiddelen, maar de hoop op een gezonde toekomst voor iedereen.

De voordelen van biologisch

Biologische visfilet all'acqua pazza

3. Goedkoper dan de supermarkt

Uit vele onderzoeken blijkt dat de gemiddelde supermarkt vele malen duurder is dan mee-eten met de maaltijdbox van Ekomenu. Maandelijks worden de prijzen vergeleken en iedere keer is de conclusie: het is echt goedkoper.

Het grote voordeel is dat wij korte lijntjes hebben met onze boeren en leveranciers en dat veel producten bij Ekomenu op maat zijn verpakt. Je houdt geen vervelende open zakjes over in de (koel)kast die je helemaal niet gebruikt.

Dit is één van de redenen waarom Ekomenu goedkoper is dan de supermarkt: geen voedselverspilling.

no alt or title set in CMS
no alt or title set in CMS

4. Korte voedselketen betekent weinig kosten en lage prijs

Onze groente vliegt niet, we halen alles van zo dichtbij mogelijk. Naast dat het zeer goed is voor de natuur, is onze groente kneitervers en heel erg betaalbaar. Er hoeven immers geen vrachtwagens te rijden, boten te varen of vliegtuigen te vliegen! En dat merk je direct bij het afrekenen.   

We hebben praktisch geen voorraden, gooien niks weg en hebben korte lijntjes met onze boeren, telers en makers van dichtbij. Wat we bestellen, is al verkocht en gaat direct via de pakketten naar onze klanten. Dat scheelt geld en dat merk je aan de goede prijs van Ekomenu.

Bekijk de menu's van Ekomenu

5. Bespaar €140:

Geen voedselverspilling

Bij Ekomenu gooien wij en jij thuis niks weg, nada, noppes, absolutely nothing. En dat is een heerlijk gevoel. Lege kliko’s, minder vuilniszakken sjouwen en nog beter: het bespaart euro’s en is lief voor de afvalberg. In Nederland wordt maar liefst 140 euro per jaar, per persoon aan bruikbaar eten weggegooid.*

*Bron: Milieucentraal

Bekijk nu onze maaltijdboxen

no alt or title set in CMS

Hoe werkt het?

Voor hetzelfde geld eet je biologisch

no alt or title set in CMS
1
Kies het aantal personen en gerechten

Vertel ons of je de maaltijdbox voor 1, 2, 3 of 4 personen wilt ontvangen. En hoeveel gerechten je per week wilt gaan eten. Wisselen per dag? Het kan allemaal.

no alt or title set in CMS
2
Jouw eetwensen

Ga jij voor vega, variatie of lekker snel? Koolhydraatbewust of glutenvrij, alles is mogelijk. Kies uit 26 recepten. Superlekker en we vertellen alles: voedingswaarde, allergenen en foodprint.

no alt or title set in CMS
3
Vul je box aan

Na het afronden van jouw bestelling kun je makkelijke boodschappen bijbestellen in onze BioWebwinkel met meer dan 1.500 biologische producten. Maak het jezelf supergemakkelijk en bestel gelijk je wekelijkse boodschappen bij je box.

no alt or title set in CMS
4
Ontvang je maaltijdbox

Kies voor thuisbezorgen of afhalen op een dag van jouw keuze. Even geen box nodig? Geen probleem, je kan wekelijks zelf gemakkelijk pauzeren.

no alt or title set in CMS
5
Aan tafel!

Kook met de kakelverse biologische ingrediënten de allerlekkerste maaltijden. Eenvoudig met de online of papieren receptkaarten.

Direct beginnen met bestellen

6. True price: 30% minder kosten

True price is de Engelse benaming voor werkelijke kosten. Hiermee worden de werkelijke kosten van onze voeding en de invloed hiervan op de maatschappij bedoeld. Vanaf nu meldt Ekomenu het verschil in werkelijke kosten (true price) bij élk recept van onze maaltijdboxen. Als eerste voedselaanbieder in de wereld! Founder Jack Stroeken legt het in dit filmpje heel makkelijk uit.

next slide
previous slide

Lees meer over onze foodprint

7. Geen ongezonde verleidingen of supermarktstress

Supermarkten zijn speciaal gemaakt om jou zoveel mogelijk (ongezonde producten) te laten kopen en dat doen ze op een vernuftige manier. Het is verschrikkelijk lastig om deze verleidingen te weerstaan en het maakt jouw boodschappen onnodig duur en ongezond. Een simpele oplossing: bestel je boodschappen online. Bij Ekomenu bijvoorbeeld. Dat scheelt echt geld.

Bekijk de BioWebwinkel

no alt or title set in CMS

8. Bespaar op jouw avondmaaltijd

Op het moment dat je met Ekomenu mee-eet, heb je alles voor die week al geregeld. Geen supermarktstress, niet de eindeloze vraag: “wat eten we vandaag”. Je hebt alles al in huis! Dus geen last minute bezoeken aan de veel te dure To Go supermarkt op het (benzine)station, bestelservice of ongezond fastfood. Deze mega-besparing moet je jezelf gunnen. Het maakt het leven gezonder en betaalbaar.

Bekijk het menu van deze week

Gekaramelliseerde venkel met boterbonen
no alt or title set in CMS

9. Gezond levert geld op

Gezond eten klinkt niet altijd sexy, maar dat is het wel. Dit is namelijk de beste manier om geld te besparen, nu en in de toekomst. Je voelt je lekkerder, hebt meer energie en geeft jouw lichaam de juiste bouwstoffen om te stralen. De kosten die je hiermee bespaart en het plezier dat het oplevert is gigantisch, voor nu en de lange termijn.

Begin nu met besparen

[object Object]

10. Ekomenu is een bedrijf met een missie

Ekomenu wil de wereld van gezondheid en voeding veranderen. Er zijn zoveel misstanden, daar worden wij helemaal gek van. Door gezond en biologisch te eten, verpakt in lekkere recepten, geloven wij dat we een verandering teweeg kunnen brengen. Een verandering die je gaat zien en merken in de maatschappij. En ook in jouw portemonnee.

Want Ekomenu is niet opgericht om zoveel mogelijk geld te verdienen, hoge marges en bonussen uit te keren. Maar om lekker, gezond eten makkelijker te maken voor alles en iedereen.

Lees meer over Ekomenu

Groen Voordeel voor onze abonnees

Ekomenu is koploper als het gaat om duurzame, gezonde en belachelijk smaakvolle keuzes.

Omdat we de gezonde keuze nog makkelijker willen maken krijgen onze abonnees vanaf heden extra voordeel (korting) omdat zij kiezen voor een positieve impact en een duurzamer leven met 100% biologische voeding. Want we garanderen: de betere keuze hoeft echt niet meer geld te kosten. 

*2/3 van onze abonnees geven aan dat ze aan het einde van maand niet meer uitgeven dan in de supermarkt. Ons doel is om iedereen dit grote voordeel te laten ervaren! En dat gaat ons lukken.  

Lees meer over Groen Voordeel

Groen voordeel voor onze abonnees