NIEUW: de Voel je lekker app voor een gezonde leefstijl

no alt or title set in CMS
arrow-down

Wil je meer energie, afvallen of gewoon lekkerder in je vel zitten? Ekomenu lanceert de Voel je lekker app om het behalen van jouw gezonde leefstijl nog leuker te maken. Deze interactieve app staat vol met gezonde en duurzame maaltijden. Je vindt ook tips en inspiratie om lekker te bewegen, meer te ontspannen en nog veel meer tools om jouw doelen te realiseren.

Lekker gezond eten dat past bij jou

Je kunt maaltijden selecteren die passen bij jouw leefstijl. Eet je vegetarisch, glutenvrij, koolhydraatarm of wil je niet langer dan 20 minuten in de keuken staan? Het kan allemaal! Daarnaast kun je de recepten filteren op 26 allergenen of smaakvoorkeuren. Met keuze uit meer dan 2.500 recepten vind je volop inspiratie voor gezonde ontbijt, lunch en avondmaaltijden die jouw gezondheid een boost geven.

Voeg de recepten toe aan jouw voedingsdagboek en krijg in één oogopslag inzicht in je dagelijkse inname van calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels. Geen zorgen: alle recepten passen binnen een gezond voedingspatroon, zodat jij onbezorgd kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Wist je dat?De recepten die boven in je scherm verschijnen, zijn in die week te bestellen via de biologische maaltijdbox van Ekomenu. Haal je zelf je ingrediënten in huis? Doordat wij bij het samenstellen van de recepten rekening houden met de seizoenen en prijzen, zullen de ingrediënten ook passen binnen jouw huishoudbudget.