Vegan menu

Wil jij wekelijks 100% plantaardig eten? Het Vegan menu bevat alles wat je nodig hebt voor wekelijks 3 of 4 volledige veganistische avondmaaltijden. Volop lekkere groenten, granen, noten en peulvruchten. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. Zonder vlees, vis, eieren of zuivelproducten. Makkelijk te bereiden en met verrassende recepten van vegan blogger Sanne van Rooij van Living The Green Life!

Bezorging: gratis

* Verplichte velden

€ 39,00

Vanaf € 39,00

Waarom EKOMENU

✔ In 30 minuten op tafel
✔ Flexibel lidmaatschap
✔ Per maaltijd alles handig in één zak
✔ 100% biologisch

Recepten

Vorige week

Deze week

Volgende week

Productbeschrijving

De veganistische maaltijdbox bevat alles wat je nodig hebt om 3 of 4 veganistische maaltijden te bereiden. Elk gerecht is apart verpakt in een maaltijdzak en heeft een receptenkaart met duidelijke uitleg, ingrediënten, voedingswaarden, allergenen en tips.

Klik hier voor een overzicht van alle veganistische recepten.

De maaltijden

De maaltijden bevatten gemiddeld 600-1000 kilocalorieën per persoon.

• Plantaardig: 200-300 gram groenten, regelmatig peulvruchten en af en toe noten, vleesvervangers, kruiden. • Eiwitten: peulvruchten, noten en zaden, volkoren granen en vleesvervangers. • Koolhydraten: pasta, aardappels, peulvruchten, rijstproducten, etc.

Bereidingstijd

De bereiding van de veganistische gerechten is niet moeilijk, maar kan wel wat meer bereidingstijd vragen dan onze andere gerechten. We streven naar snelle gerechten (circa 30 minuten).

Herkomst

De ingrediënten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van Nederland. We hebben een uitgebreid netwerk van boeren en leveranciers in Nederland en de rest van Europa. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Daardoor bevatten ze geen kunstmatige toevoegingen. Binnen het biologische keurmerk zijn slechts 48 (natuurlijke) E-nummers toegestaan ten opzichte van 900 E-nummers in niet-biologische voedingsmiddelen. De biologische landbouw werkt zonder chemische bestrijdingsmiddelen waardoor de producten puur en schoon zijn.

Verpakking

We gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Onze producten zitten in kunststofboxen, die vele malen gebruikt kunnen worden. EKOMENU werkt niet met eenmalige kartonnen boxen. De producten worden zoveel mogelijk op maat verpakt, zodat er weinig wordt verspild.

Disclaimer

Als volledig veganist is het lastiger aan de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen te komen die je lichaam nodig heeft. Door middel van de veganistische maaltijdbox is er een mogelijkheid lekker, gemakkelijk en gezond veganistisch te eten. Echter het is goed om naast de maaltijden een gezond en gevarieerd dieet te volgen. Enkel de maaltijdbox van Ekomenu voldoet niet aan de dagelijkse behoefte van deze vitamines en mineralen.

  Laden...