Variatie menu

Wekelijks lekker en gevarieerd eten? Het Variatie menu bevat alles wat je nodig hebt voor 3 of 4 gezonde avondmaaltijden. Met volop groenten, 3-sterren vlees, af en toe vis en altijd een vegetarisch gerecht. De ingrediënten zijn vers en 100% biologisch. Makkelijk te bereiden en met verrassende recepten.
Bezorging: gratis

* Verplichte velden

€ 39,00

Vanaf € 39,00

Waarom EKOMENU

✔ In 30 minuten op tafel
✔ Flexibel lidmaatschap
✔ Per maaltijd alles handig in één zak
✔ 100% biologisch

Recepten

Vorige week

Deze week

Volgende week

Productbeschrijving


1 gerecht met vlees
1 gerecht met vlees of vis
1 volwaardig vegetarisch gerecht
4e gerecht bij het 4 maaltijden Variatiemenu.
Klik hier voor een overzicht van alle recepten van het Variatie menu.

Richtlijnen

Elk gerecht is apart verpakt in een maaltijdzak en heeft een receptenkaart met duidelijke uitleg, ingrediënten, voedingswaarde, leuke wetenwaardigheden en tips.
De maaltijden bevatten gemiddeld 500-700 calorieën per persoon. Wij zorgen ervoor dat het allemaal klopt met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf.

Plantaardig: 200-250 gram groenten, regelmatig peulvruchten en af en toe noten, vleesvervangers en kruiden.
Eiwitten: vlees, vis of een vleesvervanger. Af en toe bevatten de gerechten zuivel.
Koolhydraten: verschillende soorten pasta’s, aardappelen, peulvruchten, brood (veelal volkoren).

Bereidingstijd

De gerechten staan gemiddeld binnen 30 minuten op tafel. Het kan 5 minuten langer duren als je nog niet zo ervaren bent in de keuken of als je geen keukenmachine hebt.

Herkomst

De ingrediënten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van Nederland. We hebben een uitgebreid netwerk van boeren en leveranciers in Nederland en de rest van Europa. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Daardoor bevatten ze geen kunstmatige toevoegingen. Binnen het biologische keurmerk zijn slechts 48 (natuurlijke) E-nummers toegestaan ten opzichte van 900 E-nummers in niet-biologische voedingsmiddelen. De biologische landbouw werkt zonder chemische bestrijdingsmiddelen waardoor de producten puur en schoon zijn.

Verpakking

We gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Onze producten zitten in kunststof boxen die vele malen gebruikt kunnen worden. EKOMENU werkt niet met eenmalige kartonnen boxen. De producten worden zoveel mogelijk op maat verpakt zodat er weinig verspilling optreedt.

  Laden...