Streekbox Bio (eenmalig)

Kennis maken met duurzaam en lekker eten? Streekbox Bio is een box met rijk gevulde maaltijdzakken met verse biologische ingrediënten waar je de hele week van kan genieten. Met alles wat je nodig hebt voor 2 complete avondmaaltijden. En met een royaal pakket Hollandse groenten als gezonde basis voor de rest van de week. Je wordt verrast met 4 streekproducten van eigen bodem.


Op de eenmalige proefbox zijn geen kortingscodes van toepassing.

Bezorging: gratis

* Verplichte velden

€ 44,00

Vanaf € 44,00

Waarom EKOMENU

✔ In 30 minuten op tafel
✔ Flexibel lidmaatschap
✔ Per maaltijd alles handig in één zak
✔ 100% biologisch

Recepten

Productbeschrijving


1 compleet gerecht met vlees
1 compleet gerecht met vlees, vis of vleesvervanger
1 zak Hollandse seizoensgroenten
1 zak met streekproducten voor ontbijt, lunch of tussendoor

Behalve verse biologische groenten bevat de Streekbox Bio ook biologisch vlees, verantwoord gevangen vis of smakelijke vegetarische producten. Verder ontvang je bijvoorbeeld verse eieren, biozuivel, brood of andere echte streekproducten van Nederlandse bodem.

Richtlijnen menu’s
Elk gerecht is apart verpakt in een maaltijdzak en heeft een receptenkaart met duidelijke uitleg, ingrediënten, voedingswaarde, leuke wetenwaardigheden en tips.
De maaltijden bevatten gemiddeld 600-800 calorieën per persoon. Wij zorgen ervoor dat het allemaal klopt met de voedingsrichtlijnen en de nieuwe Schijf van Vijf. 

Plantaardig: 200-250 gram groenten, regelmatig peulvruchten en af en toe noten, vleesvervangers en kruiden.
Eiwitten: vlees, vis of een vleesvervanger. Af en toe bevatten de gerechten zuivel.
Koolhydraten: verschillende soorten pasta’s, aardappelen, peulvruchten, brood (veelal volkoren).
De maaltijdzak met Hollandse groenten bevat voor meerdere gerechten groenten. Je maakt er zelf je eigen gerechten mee. Wij zullen wekelijks via Facebook recept suggesties geven.

Bereidingstijd
De gerechten staan gemiddeld binnen 30 minuten op tafel. Het kan 5 minuten langer duren als je nog niet zo ervaren bent in de keuken of als je geen keukenmachine hebt.

Herkomst
De ingrediënten zijn zoveel mogelijk van het seizoen en van dichtbij. We kopen bij biologische boeren en andere biologische producenten van voedingsproducten. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Daardoor bevatten ze geen kunstmatige toevoegingen. Binnen het biologische keurmerk zijn slechts 48 (natuurlijke) E-nummers toegestaan ten opzichte van 900 E-nummers in niet-biologische voedingsmiddelen. De biologische landbouw werkt zonder bestrijdingsmiddelen waardoor de producten puur en schoon zijn.

Verpakking

We gebruiken zo min mogelijk verpakkingsmaterialen. Onze producten zitten in kunststof boxen die vele malen gebruikt kunnen worden. Streekbox werkt niet meer met eenmalige kartonnen boxen. De producten worden zoveel mogelijk op maat verpakt zodat er weinig verspilling optreedt.

  Laden...